Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Fiscale advocatuur Vink: oplossing voor uw fiscale problemen

Fiscale advocatuur Vink is gespecialiseerd in fiscaal recht. We helpen u bij het voeren van fiscale procedures, we verlenen bijstand aan accountants en belastingadviseurs en geven advies aan ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. We lossen uw fiscale problemen op door echt maatwerk te leveren. Bij ons krijgt u geen standaardmodellen, maar precies hetgeen dat nodig is om het verschil te maken.

Diensten van Fiscale advocatuur Vink

Binnen Fiscale advocatuur Vink bieden we verschillende diensten aan die gericht zijn op het verhelpen van fiscale problemen.

Fiscaal advies op maat

Of u nou met een fiscaal vraagstuk zit of gewoon uw fiscale positie wilt optimaliseren. Wij geven u advies. We doen dit vanuit onze creativiteit en onze up-to-date kennis. Niet tevreden? Dan kunt bij ons terecht voor een second opinion.

Fiscaal boekenonderzoek

Bij een boekenonderzoek zal de belastingcontroleur bewijs zoeken voor zijn vermoedens. Echter hoeft niet aan elke vraag en elk stuk voldaan te worden. Fiscale advocatuur Vink helpt u graag aan meer duidelijkheid in zo een situatie.

Fiscale bezwaar- en beroepsprocedures

U kunt altijd bezwaar maken tegen acties van de Belastingdienst. Kennis van een advocaat van zowel het materiele als het formele belastingrecht zijn hierbij onmisbaar. We helpen u graag bij de mogelijkheden.

Fiscale boetes

Wanneer u het niet eens bent met een boete van de Belastingdienst, kunt u daar bezwaar tegen maken. Fiscale advocatuur Vink informeert u over uw rechtspositie en onze advocaten staan u bij in de boeteprocedure.

Estate planning

Estate planning gaat om het concreet maken van plannen over uw vermogen na uw overlijden. Fiscale advocatuur Vink helpt u deze plannen fiscaal zo optimaal mogelijk te maken.

Invordering

Een invorderingstraject loopt wanneer u niet aan uw belastingschuld in de gestelde betalingstermijn voldoet. Hier is verzet tegen mogelijk, wanneer u tijdig contact met ons opneemt om te kijken naar de mogelijkheden.

Inkeerregeling

Wanneer u een onjuiste inkomstenbelasting heeft ingediend, kunt u hier nog op terugkomen. Dit kan een ingewikkeld proces zijn. Fiscale advocatuur Vink helpt u hierbij. Ook bent u bij ons verzekerd van geheimhouding.

Fiscaal strafrecht

Bij een vervolging door geen/onjuiste aangifte kunnen we u bijstaan. We zijn gespecialiseerd in fiscaal recht en kunnen zo de mogelijkheid van een schikking of transactie beproeven. Wanneer het wel tot een strafzaak komt, zullen we samenwerken met een strafrechtadvocaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag bespreken we met u wat Fiscale advocatuur Vink voor u kan betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 020- 215 93 20. Op de website  vindt u ook een contactformulier, waar u ons een bericht kunt sturen.