Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Gelaagd glas bestellen?

Steeds vaker voorzien mensen hun ruimte of woning van gelaagd glas. Logisch, want deze glassoort heeft diverse voordelen. Benieuwd wat deze voordelen zijn en waar je gelaagd glas op maat kunt laten bestellen? We vertellen het je zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom gelaagd glas bestellen?

Gelaagd glas staat ook wel bekend als veiligheidsglas. Deze glassoort is ideaal om toe te passen in een deur of een schuifpui. Gelaagd glas heeft een beschermende factor. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat het glas bij een breuk nog steeds één geheel blijft. Zo hoef je niet te denken dat er gevaarlijke schreven en losse stukken glas vrijkomen.

Maatwerk

Voor het bestellen van gelaagd glas raden we je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. In de webshop van GlasGigant kun je gelaagd glas op maat bestellen. Meet van te voren op in welke maat je het glas nodig hebt en weet zo zeker dat de glasplaat perfect past. Let erop dat het goed is om te weten dat gelaagd glas in principe onbewerkt wordt geleverd. Het is mogelijk om de randen van het glas vooraf te laten bewerken. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden als je graag gelaagd glas wilt bestellen. Zo heb je de keuze uit diverse modellen en is het mogelijk om te kiezen voor een glasplaat met of zonder schuine zijden. Bovendien geldt dat afhankelijk van de samenstelling en dikte van de glasplaat je het kunt gebruiken als letselveilig glas, doorvalveilig glas, inbraak werend glas en zelfs als kogelwerend glas.

Meer weten?

Na het lezen van deze blog is het tijd om zelf een kijkje te nemen op de website vanGlasGigant. Kom je er zelf niet helemaal uit en kun je daarom wel wat hulp gebruiken? Of wil je graag weten wat de gelaagd glas prijs per m2 is? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. De specialisten van GlasGigant staan maar al te graag voor je klaar en helpen je bij het maken van een juiste keuze.