Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Gezocht: Cadeau voor iemand die 40 jaar getrouwd is

Zoek je een cadeau voor iemand die 40 jaar getrouwd is? Stop dan maar met zoeken. Je bent bij Jilster aan het juiste adres. Een Robijnen huwelijk is heel bijzonder en lang niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het heel bijzonder en extra fijn wanneer er door heel wat lieve mensen speciale aandacht aan dat 40-jarige huwelijk gegeven wordt.

40 jaar getrouwd vraagt om een uniek geschenk

Wanneer iemand 40 jaar getrouwd is, is dat met recht een gedenkwaardige en feestelijke gebeurtenis om wat langer bij stil te staan. Dat kun je heel gemakkelijk voor elkaar krijgen wanneer je het gelukkige echtpaar wilt verrassen met een mooi en persoonlijk aandenken ter herinnering aan de afgelopen veertig jaar. Als je ervoor kiest om Jilster in te schakelen bij het maken van een gedenkwaardig huwelijkscadeau, bepaal je zelf de gewenste leverdatum van je huwelijkscadeau. Deze datum is afhankelijk van de gewenste uitvoering, maar ook die kun je heel eenvoudig aangeven als je wilt weten wanneer je uiterlijk je bestelling moet plaatsen om verzekerd te zijn van een tijdige levering. Heel handig om te weten natuurlijk wanneer je niet de enige redacteur bent van de unieke Glossy die je het bruidspaar cadeau wilt doen. Zo kun je alle touwtje strak in eigen hand houden en weet je zeker dat er geen kink in de kabel komt wat het huwelijkscadeau betreft.

Ben je 40 jaar getrouwd en wil je je gasten verrassen?

Een cadeautje weggeven aan iedereen die je komt feliciteren omdat je 40 jaar getrouwd bent, is heel attent. En valt vast en zeker bij al je gasten in goede aarde. Het is altijd leuk om mensen te verrassen en al helemaal als het zo onverwacht en op zo’n unieke wijze kan als met Jilster. Je kunt elke gast een speciaal door jou en je partner samengesteld tijdschrift of Glossy meegeven. Een aandenken aan de afgelopen 40 jaar. Je maakt het in een handomdraai online met Jilster. Kom je er even niet meer uit dan heb je altijd de mogelijkheid om de online handleiding te raadplegen. Mocht het dan onverhoopt nog niet helemaal lukken, kun je je vraag via het formulier bij de medewerkers van Jilster neerleggen en krijg je vanzelf een uitgebreide reactie terug.