Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Goede bereikbaarheid met de service van NuCall

Wanneer u gebruik maakt van de service van NuCall bent u voortaan altijd en overal bereikbaar. Wij nemen uw communicatieomgeving over, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werk. In onze handen is uw communicatieomgeving altijd en overal up-to-date. Bekijk de website van NuCall.

Innovatieve oplossingen van NuCall

Bij NuCall zorgen wij voor innovatieve oplossingen op het gebied van bereikbaarheid. Wij snappen dat het belangrijk is voor het reilen en zeilen van een bedrijf om altijd en overal bereikbaar te kunnen zijn. Of dat nu op kantoor is of thuis en onderweg. Om die reden houden wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie nauwlettend in de gaten. Op die manier verbeteren wij onze service steeds meer en kunt u ook in de toekomst blijven profiteren van uw uitstekende bedrijfscommunicatie. 

Onze missie

Wij leveren toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Dit doen wij op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier zonder de eigenheid van het bedrijf voor wie wij dit doen uit het oog te verliezen. Ieder bedrijf heeft een eigen manier van communiceren. Wij houden hier rekening mee, door verschillende opties te geven wat betreft het eerste contact met uw bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld dat telefoontjes eerst langs een receptioniste gaan? Dat kan! Heeft u liever dat er een keuzemenu wordt doorlopen door de klant of wilt u een welkomstboodschap? Dan kan dat uiteraard ook! Naast deze opties kunt u ook meedenken over wachttijden, manier van doorverbinden, wachtrijen, voicemails en meer. Natuurlijk adviseren wij u hier ook graag bij. Wij geloven dat bereikbaarheid allesbepalend kan zijn voor uw organisatie en doen om die reden ons uiterste best om deze vanzelfsprekend te maken. De perfecte communicatie binnen uw organisatie regelt u met NuCall. 

Over ons

Wanneer u gebruik gaat maken van onze service, gaan wij eerst met u in gesprek. Zo kunnen wij bepalen wat uw communicatiestijl is binnen uw organisatie. Vervolgens bespreken wij uw wensen en gaan wij aan de slag. Wanneer u ons voorstel goedkeurt, beginnen wij met een planning. Na een week hebben wij dan contact met u om te kijken of er nog wijzigingen nodig zijn. Dat is onze service!