Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Grafstenen in Haarlem

Het was een mooie zomerse dag, toen ik de grafstenen in Haarlem zag. Allemaal zo gelijk en anoniem, dicht op elkaar en intiem. Alle grafstenen in Haarlem waaronder unieke personen begraven zijn, door die gedachte voelde ik me klein. Ik liep langs de grafstenen in Haarlem en vond, dat er eigenlijk niets mooiers bestond.

Persoonlijke grafstenen in Haarlem ontwerpen

De grafstenen in Haarlem lijken allemaal vrij veel op elkaar. Dat vinden wij van Artea Grafmonumenten erg jammer, omdat ieder persoon een uniek leven heeft geleid en eigenlijk een eerbetoon verdient. Daarom willen wij ervoor gaan zorgen dat de grafstenen in Haarlem een voor een er uit zullen gaan zien als unieke kunstwerken, die speciaal gemaakt zijn van unieke personen. De grafstenen in Haarlem zoals ze er nu uitzien zorgen voor een park vol met gedenkstenen die allemaal op elkaar lijken. Daar moet verandering in komen, en daarom wil Artea Grafmonumenten samen met de nabestaanden van de dierbare overledenen persoonlijke grafstenen ontwerpen die in Haarlem gaan staan.

Ontwerp en uitvoering van grafstenen in Haarlem

Steeds meer nabestaanden in Haarlem kiezen voor grafstenen die meer persoonlijke betekenis hebben. Om ervoor te zorgen dat we tot een gewenst resultaat komen, begeleiden de vormgevers die bij Artea werken de nabestaanden uit Haarlem in het ontwerptraject van grafstenen. U kunt bij dit proces denken aan inspireren, naar elkaar luisteren, ideeën schetsen en van gedachten wisselen. We willen dat de nabestaanden uit Haarlem grafstenen krijgen waar ze écht blij mee zijn, daarom adviseren we vaak om de tijd te nemen bij het ontwerpproces, het is immers een vorm van rouwverwerking en dat moet niet gehaast worden.

Bezoek ons

Bent u benieuwd naar de grafstenen in Haarlem? Neem dan eens een kijkje op de website van Artea grafmonumenten, om een idee te krijgen van hoe een kerkhof in Haarlem er uit zou zien als iedereen unieke grafstenen zou hebben. Verder kunt u kijken naar onze inspiratiepagina als u zelf inspiratie wilt opdoen voor de grafsteen van uw dierbare overledene. Als u al zeker weet dat u met ons wilt samenwerken aan de grafstenen in Haarlem, dan kunt u een afspraak met ons maken.