Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Hamac mexicain en Couverture Mexicaine verkopen in Frankrijk

Hamac Mexicain verkopen vanuit Nederland in Frankrijk. Het lijkt zo simpel in dit internettijdperk. Helaas de praktijk is weerbarstig. Een hangmat verkopen in Nederland hebben we behoorlijk op de rails. Ook Italië loopt goed. Dat komt omdat we redelijk goed bekend zijn in Italië, er vaak komen en de cultuur kennen.

In Franktrijk ligt dit anders. Natuurlijk weten we dat “hangmat” in het frans “hamac” is, en dat “Mexicaanse hangmat” vertaald wordt als “Hamac Mexicain”. Maar dan ben je er nog niet.

In de eerste plaats moet je hele site in het frans vertaald worden door een native speaker frans. Hier zijn gelukkig genoeg goede vertaalbureau´s voor beschikbaar. Probleem is wel het beantwoorden van mails in het frans van potentiele klanten. Echter dit doen we goed als mogelijk is.

Daarnaast is het handig als je bekend bent met met de meest gangbare betaalmethoden in Frankrijk. In Frankrijk is het hier onbekende “Carte Blue” zeer gangbaar.

Maar goed, de verkoop van onze “Hamac Mexician” en onze “Couverture Mexicaine” begint goed te lopen in Frankrijk. Er zijn  in tegenstelling tot bijvoorbeeld in Italië zijn er wel veel aanbieders van Mexicaanse dekens en Mexicaanse hangmatten. Alhoewel dit ook kan betekenen dat er veel vraag naar en interesse in deze producten is.

Al met al is het ons doel de grootste verkoper van Hamacs Mexicians en Couvertures Mexicianes in Frankrijk te worden. Beter in heel Europa. Hiertoe hebben we in November 2015 een bezoek gebracht aan onze leverancier in Mexico om daar daar de Maya’s te bezoeken die de Mexicaanse hangmat maken. De specialistische informatie die we hier verkregen hebben verwerken we op onze site, zodat onze klanten bij ons info over de Mexicaanse hangmat en Mexicaanse deken kunnen vinden die elders niet beschikbaar is. Met recht dus is dan Icolori de Mexicaanse hangmat specialist.

 

 

http://www.icolori-hamac-hamacs.fr