Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Het beste afscheidscadeau voor een collega!

Vaak is het niet eenvoudig om een afscheidscadeau te vinden voor een collega die het bedrijf gaat verlaten. Soms is het eenvoudig als iemand heel uitgesproken is over zijn interesses. Je moet dan in overleg met collega’s iets vinden wat past bij de desbetreffende persoon. Om dit proces iets te vereenvoudigen schrijf ik deze blog, want ik heb recent namelijk kennis mogen maken met de beste optie om te geven als afscheidscadeau voor een collega. Het gaat hier om het product waarin Jilster gespecialiseerd is, namelijk een tijdschrift welke je helemaal kan samenstellen zoals jij dat graag zou willen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring ermee en wat het voordeel is van dit cadeau.

Het afscheidscadeau voor uw collega!

Bij Jilster kun je een heel erg geschikt afscheidscadeau kopen voor jouw collega. Het is namelijk zo dat het product een tijdschrift is wat helemaal naar eigen wens kan worden samengesteld. Je kunt dit zien als een optie waarbij iedere collega een stukje schrijft en wellicht er een leuke foto bij plakt. Het komt er dan heel professioneel uit te zien en het is iets wat de collega voor altijd zal doen denken aan de tijd die hij of zij gehad heeft bij het bedrijf waar gewerkt is. Uiteraard kan het ook als cadeau voor de collega dienen als deze jarig is of zoiets dergelijks. Jilster kun je benaderen als je er vragen over hebt.

Meer over dit cadeau?

Als je graag wil weten wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van dit product van Jilster of welke opties er allemaal beschikbaar zijn dan kun je Jilster benaderen. Telefonisch of per mail kunnen ze al jouw vragen beantwoorden en uitleggen hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Het is namelijk niet heel standaard. Sommigen hebben behoefte aan het volledig zelfstandig ontwerpen terwijl anderen een deel van het ontwerp overlaten aan de medewerker van Jilster. Dit soort dingen kun je bespreken tijdens een soort intake waarin je afspreekt wat je van elkaar verwacht en wat het uiteindelijk zal gaan kosten.

Gerelateerde artikelen

Mooie roll up banners

Re-integratie tweede spoor bij Adxpert

24/7 slotenservice Benthuizen