Grotebomencheque
Image default
Groothandel

Industriële weegschalen met optimaal meetvermogen

Een professionele plateauweegschaal kan bij tal van bedrijven in de industriële sector worden gebruikt. Dit type robuuste weegschalen is gemaakt om met name zware objecten van tientallen tot zelfs honderden kilo’s te wegen. De professionele plateauweegschaal is op maat gemaakt voor grote en kleine objecten. Zo kunt u ook eenvoudig een zwaar product wegen dat op een pallet staat. Dit is mogelijk dankzij de tarrafunctie, waarmee u objecten op of in een element kunt wegen. Wilt u effectief en snel objecten kunnen wegen? Dan zijn de industriële weegschalen de uitgelezen mogelijkheid om een stap te zetten in gemak en efficiëntie.

De veelzijdigheid van een professionele plateauweegschaal

Bij de keuze voor een industriële weegschaal moet u rekening houden met uw bedrijfsprocessen. Moet u vaker dan eens grote en zware objecten meten? Dan is het weegvermogen essentieel. Denk daarbij ook aan het feit dat uw omgeving of uw branche dynamisch is, waardoor u oog moet houden voor de langere termijn. Of wilt u meerdere producten op hetzelfde moment wegen? Ook dan kunt u gebruikmaken van de innovatieve software van industriële weegschalen. Zo kunt u op de display een scheiding naar gewicht, aantal producten en referentie vinden. Tot slot is het weegbereik interessant, zeker wanneer producten die u dient te wegen sterk kunnen verschillen.

De nulstelling op de weegschalen

Een professionele plateauweegschaal voorziet steeds vaker in een nulstelling. Dat betekent dat na een meting het vermogen altijd weer volledig naar nul gaat, hetgeen niet altijd het geval is. Meet u nadien hetzelfde product? Dan zal het gewicht exact op hetzelfde getal uitkomen. Bij GepeS B.V. kunt u kiezen voor uiteenlopende industriële weegschalen met unieke eigenschappen, welke op maat zijn gemaakt voor iedere branche. Natuurlijk voldoen de professionele plateauweegschalen ook aan de hoge eisen die worden gesteld binnen uw industrie of branche. Zo ervaart u een totaaloplossing voor het wegen van allerlei producten.