Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Interieuradvies Utrecht door Meininger

Als u interieuradvies heeft rondom Utrecht zit u goed bij ons! Wij zijn Meininger Interieur en laten in interieur terugzien wie je bent en in welke levensfase je zit. We zorgen ervoor dat je persoonlijkheid terugkomt in het interieur en dat jouw voorkeuren worden toegepast. Dat is de visie van Saskia Meininger van Meininger Interieur. 

Interieuradvies in Utrecht

Om interieuradvies te krijgen moeten er eerst een aantal stappen ondernomen worden. Om zo van een idee tot een uitvoering te komen. De eerste stap die wij graag met jou nemen is een oriënterend gesprek. Dit is een gesprek waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken om te kijken hoe we dit kunnen realiseren. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. De tweede stap is het interieurvoorstel. Hierin krijgt u het programma van de eisen en de basisplattegrond. Ook ontvangt u een presentatie en een indelingsvariant. Daarna als derde stap gaan we door naar het interieurplan. Dit is op schaal en zijn 2D en 3D tekeningen. Hierin staat ook het materiaal- en meubelplan. Ook dit wordt weergegeven in een presentatie. Het is ook mogelijk om deze derde stap uit te breiden. Dit kan met een verlichtingsplan en een kleurenplan. In overleg kan er ook een boodschappenlijst bij gedaan worden waarin alle merken, prijzen en verkooppunten zijn. Zo krijgt u het beste interieuradvies van Utrecht!

Inspiratie 

Veel mensen halen natuurlijk hun inspiratie vanuit interieurmagazines en online. Hierdoor wordt je mening al heel snel gevormd en wordt duidelijk wat je leuk vindt en wat niet. Door de vele keuzes die mogelijk zijn is het een uitdaging om dit te vertalen naar uw kantoor. Gelukkig is Saskia Meininger hier ook in gespecialiseerd.

Over Meininger interieur 

Saskia Meininger is de oprichtster van Meininger Interieur. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied. In de interieurbranche werkt ze voor zowel particulieren als bedrijven. In deze 20 jaar heeft ze veel variatie gehad in de opdrachten. Soms is een opdracht om een volledige woning in te richten, maar er zijn ook opdrachten die gaan over kleuren behang of stofferingsadvies. Waar Meininger Interieur voor staat is dat het interieuradvies aansluit op de persoonlijkheid van de klant. Meininger Interieur is gevestigd rondom Utrecht en geeft dus interieuradvies op maat. Kijk voor meer informatie op de website: https://meiningerinterieur.nl/interieuradvies-utrecht/.