Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Kom bubbelballen bij Bubbelbal

Rennen, springen, botsen, stuiteren, vallen en weer opstaan en natuurlijk heel veel lachen dat is bubbelbal van Bubbelbal.nl. Iedere deelnemer zit vanaf het middel in een grote opgeblazen bal. Hierdoor kun je goed tegen de ander opbotsen, als je valt is dat geen probleem, de bal waarin je zit dient tevens als valbreker. Dit is zeer praktisch want een valpartij zit er altijd wel bij. Omdat het spel de factoren sport en plezier combineert ben je verzekerd van een waar spektakel. Een groot voordeel is dat bubbelbal op vele locaties gespeeld kan worden!

Nog meer mogelijkheden met Bubbelballen

Bubbelbal is een van de meest gekozen spellen om te spelen. Het voetballen met jezelf ook als grote bal is een van de leukste dingen die er is. Jong en oud genieten van het rennen, stuiteren en rollen. Toch hoef je niet per se te kiezen voor een potje bubbelvoetbal. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een voorbeeld is Bubbel-Estafette. Wie zal er als eerste bij de finish zijn en zullen er onderweg nog mensen vallen? Vast wel, maar dit maakt het spel alleen maar leuker en spannender. Tijdens het 1 tot 1,5 uur durende spel kunnen de genodigden verder aan de slag met spelletjes zoals Last Man Standing of Chicken-Run.

Overal bubbelballen

Bubbelbal kan vrijwel overal gespeeld worden. Een van de medewerkers van BubbelBal.nl komt op locatie de spelregels uitleggen zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. De bubbelballen zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in een weiland, een park, manage, op een voetbalveld, in de gymzaal of op het strand. Het advies luidt om bubbelbal te spelen vanaf de leeftijd van 5 jaar. Op deze leeftijd zijn kinderen goed in staat om te rollen en springen. Als ze een jaar of 9 zijn kan er echt goed gevoetbald worden. Alhoewel dit natuurlijk helemaal niet nodig om een kinderfeestje te laten slagen. Sowieso dat ze plezier zullen hebben. Dat geldt overigens voor alle leeftijden. Of het nu gaat om een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje: bubbelbal is altijd een succes!

https://www.bubbelbal.nl/