Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Laptop reparatie in Rotterdam en omgeving

 

Naicom Systems is een klassieke computerwinkel, opgericht in 1998 en verkopen computers, laptops, componenten, randapparatuur en printercartridges uit voorraad. Daarnaast doet Naicom Systems ook reparatie aan laptops en computers. Uw laptop hoeft niet bij Naicom Systems te zijn gekocht om deze te laten repareren door een van de experts van Naicom. De specialisten van Naicom Systems zijn in staat om in 80% van de gevallen uw laptop te repareren binnen twee werkdagen. Zeg snel vaarwel tegen uw kapotte laptop en laat de specialisten uw computer weer tot leven brengen middels de laptop service.

Waarom laptop reparatie bij Naicom Systems?

Wanneer u woonachtig bent in de buurt van Rotterdam is Naicom Systems de beste keuze voor uw laptop reparatie. Doorgaans is uw laptop weer up and running binnen twee werkdagen. U heeft de keuze om uw laptop te laten repareren op locatie van de winkel of gewoon bij u thuis. Zowel voor hardware matige problemen als problemen met de software op uw laptop kunt u de laptophulp inschakelen. Bij de volgende problemen biedt Naicom Systems de oplossing: een laptop die niet meer opstart, trage laptops, zwart- of geen beeld, virussen, internet- of e-mailproblemen en hardware problemen.

Hoe maakt Naicom Systems uw laptop?

U heeft twee opties wanneer u besluit uw laptop te laten repareren bij Naicom Systems. De eerste optie is op locatie en de tweede optie is bij u thuis. U hoeft uw laptop natuurlijk niet helemaal los te koppelen voordat het gemaakt kan worden, dit maakt het een stuk makkelijker. Voordat de werknemers uw laptop gaan maken, maken zij eerst een prijsopgave, hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. De kosten van dit onderzoek zijn gratis wanneer u besluit de laptop te laten repareren bij Naicom Systems.

Interesse in de diensten van Naicom Systems? Neem dan contact op.

http://www.naicom.nl/laptop-reparatie/