Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Mantelzorgchalet

Ons gezin en mijn ouders zijn ontzettend in hun nopjes met het mantelzorgchalet die we hebben laten bouwen. Het gaat ons allemaal enorm voor de wind momenteel. Ik heb een goedlopend bedrijf dat zich specialiseert in web development. Een groot deel van mijn werkzaamheden kan ik gewoon vanuit huis doen. De 12 mensen die ik in dienst heb zijn vaak aan het werk bij klanten op locatie en hebben mij voor hun dagelijkse werkzaamheden nauwelijks nodig. Uiteraard moeten ze rapporteren aan mij en aan de opdrachtgever die in de meeste gevallen langlopende projecten hebben lopen met ons. De kinderen gaan beide naar de middelbare school, waar ze het erg naar hun zin hebben. Zonder lang te moeten nadenken kan ik toch wel stellen dat ik bijna alles in mijn leven direct of indirect te danken heb aan mijn ouders. Zij zijn er altijd voor ons geweest. Mijn vader heeft zich altijd drie slagen in de rondte gewerkt. Zodoende hebben we altijd in een mooi huis gewoond en er stond altijd eten op tafel. We gingen 2 keer per jaar op vakantie en geld voor dure studies was geen enkel probleem. Thuis was er altijd een moeder die alles tot in de puntjes regelt, zodat wij niets tekort kwamen. Het leven van mijn ouders heeft altijd in het teken gestaan van de kinderen. Met het plaatsen van een mantelzorgchalet in onze tuin hebben we eindelijk iets kunnen terugdoen. Een mantelzorgchalet heeft enorm veel voordelen.

Mantelzorg Chalet dicht bij je ouders met behoud van privacy

Een mantelzorgchalet is een ideale oplossing voor zowel ons gezin als mijn ouders. We hebben onze ouders dicht bij ons. Dat vinden we ontzettend prettig. Het geeft ons en hen een veilig gevoel. We zien ze elke dag zo vaak als we willen. Ik zie dat mijn ouder helemaal zijn opgebloeid doordat ze nu bij ons in de mantelzorgchalet wonen. Door de mantelzorgchalet hebben we mijn ouders dicht bij ons zonder dat we onze privacy kwijt zijn.

Wernsen Chaletbouw

Wernsen Chaletbouw heeft de mantelzorgchalet gebouwd. Het enige wat ons in het begin weerhield van het bouwen van een mantelzorgchalet, was de rompslomp met papieren en vergunningen. Wernsen Chaletbouw is een ware specialist gebleken. Alle papieren en vergunningen zijn door hen geregeld. Daarnaast hebben ze een mantelzorgchalet gebouw die perfect aansluit bij de wensen van mijn ouders. Het is praktisch comfortabel modern en eenvoudig tegelijkertijd.