Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Mediator in Scherpenzeel nodig?

Zoekt u een mediator in Scherpenzeel? Eventueel heeft u wel een mediator nodig, maar weet u het zelf nog niet. Wij van In2Mediation kunnen hulp bieden bij scheiding, en zorgen ervoor dat alles goed afgewikkeld wordt, zonder dat een van beide partijen zich benadeeld voelt. Wij weten namelijk dat de manier waarop de echtscheiding geregeld wordt altijd bij u zal blijven. Wanneer dit onhandig met veel boze emoties en ruzies verloopt, zal dit een nare afsluiting zijn van dat hoofdstuk in uw leven. Als echtscheidingsmediator kan ik, Anneruth, u van het begin helemaal tot aan het einde begeleiden bij de afwikkeling van uw scheiding. Alle afspraken die u samen maakt onder mijn begeleiding worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant, en eventueel het ouderschapsplan. 

In2Mediation, mediator in Scherpenzeel

Wat is het voordeel van een mediator inschakelen bij het regelen van uw echtscheiding in Scherpenzeel? Ten eerste bespaart u flink op kosten. De advocaat hoeft enkel de benodigde stukken in te leveren in de rechtbank, en daarmee bespaart u behoorlijk. Als mediator ben ik bovendien gespecialiseerd in bemiddeling. Dit zal ervoor zorgen dat de afhandeling voordelig en snel zal verlopen, maar ook dat de oplossing op de lange termijn duurzaam is. Zeker wanneer er kinderen in het spel komen, blijft uw leven met dat van uw ex-partner verbonden, of u het nou wilt of niet. Daarom is het beter om met een mediator duidelijke afspraken te maken over kinderalimentatie en co-ouderschap. Daar is uw hele gezin bij gebaat, en maakt het in de toekomst makkelijker om samen te werken. 

De werkwijze

Laten we het hebben over mijn werkwijze, en hoe ik alles aanpak. Ik begrijp namelijk goed dat u als scheidend paar door de bomen het bos niet meer ziet. Als mediator houd ik het overzicht door met een stappenplan te werken waarmee er wordt gezorgd dat niets over het hoofd gezien wordt. Globaal zien de stappen er als volgt uit: inventarisatie, afspraken over de kinderen, verdeling vermogen, de alimentatieberekening en het pensioen. Bij ieder punt staat er minstens 1 afspraak op zichzelf, omdat het goed is stap per stap gefocust te blijven.