Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Met planten een schonere lucht in huis en op kantoor

Door uw interieur te beplanten kan u sfeer aanbrengen in de omgeving. Ze kunnen uw interieur een stuk levendiger en groener maken. Buiten de aanvulling op het uiterlijk van de omgeving zijn ze ook beter voor uw gezondheid en die van andere.

Gezonder door planten

Een goede gezondheid van u en de mensen in uw omgeving helpt mee aan betere prestaties en minder stress. Door middel van kantoorbeplanting of een plant in uw interieur kunt u uw gezondheid makkelijk verbeteren. Stoffen zoals koolstofdioxide verminderen de concentratie. Planten filteren deze schadelijke stoffen uit de lucht. Naast zuivering van de lucht wordt ook de luchtvochtigheid bevordert. Dit zorgt voor een minder droge mond, vermindering van verstopte neus, geïrriteerde ogen en huid. Doordat deze klachten verminderen zal er minder ziekteverzuim voorkomen.

Verbeterde beleving van ruimtes

Door groen toe te voegen aan uw kantoor of woning wordt de ruimte een stuk plezieriger om in te zijn. Interieurbeplanting zorgt voor demping van het geluid en een betere akoestiek, hierdoor galmt het minder in de ruimte. Daarbij helpen ze ruimtes op een natuurlijke manier te koelen door schaduw en verdamping van water.

Wilt u ook een gezonde leefomgeving? Neem contact op met Plantenman voor het beste advies welke planten uw ruimte gezonder maken en voor de mooiste kantoor- of interieurbeplanting.