Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Nooit meer scheren en waxen dankzij IPL ontharen

Bent u scheren, epileren, harsen of waxen ook zat? Er is een manier om geen last meer te hebben van stoppels en ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn, benen of rug. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Wilt u ook definitief ontharen en geen last meer hebben van ongewenste haargroei? We vertellen u graag meer over de IPL methode.

Hoe werkt IPL ontharen?

Door middel van een IPL-apparaat wordt in de haarfollikel de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel mogelijk dankzij de IPL-methode. Bovendien is het zeer snel. De gemiddelde behandeltijd voor definitief ontharen van de oksels of bikinilijn is vijf minuten. Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden wordt ieder jaar een vervolgbehandeling geadviseerd.

Voordelen IPL ontharen

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
  • Kwaliteit en optimale veiligheid
  • Vrijwel geheel pijnloos
  • Geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
  • De machine is in Nederland ontwikkeld en is veilig en effectief
  • Transparante voorlichting over de (on)mogelijkheden

Meer weten over haarverwijdering?

Wilt u ook graag van ongewenste haargroei af? En denkt u dat een IPL-behandeling de uitkomst kan bieden. Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van MedCos voor IPL ontharen. Het gaat om een cosmetische behandeling, dan wilt u er zeker van zijn dat u een goede keuze maakt die leidt tot zichtbaar resultaat. Aan te raden is dan ook om eerst met een specialist te bekijken wat voor u geschikt zou zijn. Bekijk op de website waar een behandelaar in uw buurt zit die een IPL-behandeling kan uitvoeren en maak vandaag nog een afspraak. Vul uw postcode of adres in en ontdek waar u de dichtstbijzijnde MedCos partner vindt. Heeft u nog vragen? Of heeft u advies op maat nodig? Neem dan gerust contact op met MedCos of één van de salons die de behandeling uitvoeren.

https://medcosskinsolutions.nl/