Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Ons ideale schaakspel

Al een tijdje waren wij als schaakvereniging op zoek naar een goed, leuk en speciaal schaakspel. Wij wilden een keer wat nieuws proberen en besloten toen maar eens op het internet te gaan rondzoeken naar een geschikt schaakspel voor de vereniging. Helaas bleek het aanbod op het internet toch wat tegen te vallen, waardoor de zoektocht moeizamer ging dan gehoopt. Dit had als resultaat dat wij op een gegeven moment vastliepen en niet meer goed wisten hoe wij nu het beste op zoek konden gaan naar een geschikt schaakspel.

De zoektocht naar een goed schaakspel

Het vinden van een goed schaakspel, bleek dus nog niet zo makkelijk te zijn. Dit viel voor ons dus flink tegen, maar ondanks deze domper besloten wij toch door te gaan met onze zoektocht. Al vrij snel kwamen wij nadien terecht op de website van de Schaakkoning. Deze website was meteen erg overzichtelijk en daardoor zagen wij meteen welke schaakspellen zij ons te bieden hadden. Dit gaf als resultaat dat wij goed wisten welke schaakspellen ons aanspraken en dat ons hier verder op konden richten. Al heel snel zagen wij genoeg schaakspellen bij de Schaakkoning die ons interessant leken en daarom besloten wij een lijstje hiervan te maken. Met dit lijstje zijn wij vervolgens naar de Schaakkoning gestapt en hebben wij hen onze situatie uitgelegd. Daarna hebben wij advies gevraagd en hebben zij ons hiervan voorzien.

Een fijn advies

Het advies dat de Schaakkoning ons gaf, was advies waar wij echt iets mee konden. Ook reageerden zij continu erg vriendelijk op ons en waren zij op een fijne manier bereid om met ons mee te denken. Hierdoor zijn wij erg blij met onze keuze voor de Schaakkoning en zouden wij deze keuze in de toekomst zeker weer maken.

Blij met onze keuze

Het is zeker een aanrader wat ons betreft om een kijkje te nemen op de website van de Schaakkoning. Hier zijn de vele schaakspellen te aanschouwen en kan het vergelijken dus beginnen. Wij zijn blij met onze keuze en ook erg te spreken over de levering en service die wij van de Schaakkoning hebben mogen ervaren!