Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een telefoonservice?

Bent u op zoek naar een professionele telefoonservice? Dan zit u bij FreeVoice Antwoordservice goed! Wij zijn al 12,5 jaar lang dé partner voor de antwoordservice met onze telefonistes. Ze beantwoorden gewoon uw gesprekken met bedrijfsnaam, plannen een afspraak in de agenda of beheren zelfs uw mailbox. Het is tegenwoordig steeds belangrijker om klanten meteen te woord te kunnen staan, en wij begrijpen dat dat niet altijd even makkelijk is, daarom bieden wij onze diensten aan om het u makkelijker te maken. Wij kunnen een heleboel dingen voor u doen, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Onze telefoonservice

Onze telefoonservice is voor klanten die vooral geen omzet willen missen. Doordat wij een telefoniste op afstand aanbieden, bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. Wanneer zij bellen, kan deze telefoniste, zoals al eerder is gezegd, opnemen met uw bedrijfsnaam. Daarnaast zorgen wij voor klantherkenning, waardoor onze service naadloos bij uw klanten zal aansluiten. Het kost namelijk klanten, wanneer u niet altijd telefonisch bereikbaar bent. Onze telefonistes gaan deskundig en professioneel om met uw klanten, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Het is juist onze passie om te zorgen voor klantherkenning. Ook kunnen wij zorgen, met onze virtuele assistentes, voor u afspraken in uw agenda. Daarbij zijn een aantal andere dingen die wij voor u kunnen doen als het gaat om mailboxen beheren, en uw reserveringssystemen. Uiteraard werken we alleen via uw instructies. Verder kunt u gewoon notities van ons ontvangen via de mail, whatsapp of sms. Wat u prettiger vindt.

Kies voor Freevoice antwoordservice

Met onze antwoordservice zult u geen enkele klant meer mislopen, en kunnen ze allemaal te woord worden gestaan. Samen werken wij aan uw bereikbaarheid. De voordelen hiervan zijn dat alles kleinschalig is, de telefoontjes deskundig worden opgenomen, we op een innovatieve manier werken waardoor we de klant vaak herkennen, we altijd op professionele wijze handelen, we transparante processen hanteren én vooral flexibel proberen te werken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?