Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Diemen? Ga snel naar Opslag020!

Goedkoop een opslagruimte in Diemen huren? Bij Opslag020 zijn er diverse boxen waar u uit kunt kiezen in de omgeving van Amsterdam. Als u ervoor kiest om een ruimte te huren bij Opslag020, dan kunt u rekenen op een fijne locatie bij u in de buurt waar u elk moment toegang tot hebt. Alle boxen zijn volledig droog en verwarmd zodat u zeker weet dat uw spullen veilig staan. Daarnaast hebben wij ook nog extra toezicht op de ruimtes met onze camera’s. 

Werkwijze huren opslagruimte in Diemen

Misschien heeft u plannen om een opslagruimte in Diemen te huren maar weet u niet precies hoe dat te werk gaat bij Opslag020. Bij ons kunt u online uw ruimte huren. Hierbij kunt u allereerst uw locatie aangeven en welke grootte u wenst te huren. Als u ervoor kiest om bij ons een box te huren, dan krijgt u er ook verhuisservice bij zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Zo zijn uw spullen snel en eenvoudig verhuisd van A naar B. Als u eenmaal uw box heeft gekozen en akkoord bent gegaan met de offerte, dan wordt er een afspraak gemaakt om uw goederen op te halen. U moet er wel voor zorgen dat u zelf de spullen heeft ingepakt (tenzij anders aangegeven). Na het inladen van de vrachtwagen worden de goederen naar de desbetreffende bestemming gebracht. Daarna wordt de wagen uitgeladen en kunt u uw goederen zelf orderen in uw box. Deze verhuisservice wordt aangeboden door Student Verhuis service. Deze service heeft  zich gevestigd in Amsterdam, zo zijn zij altijd bij u in de buurt. De ruimtes die u kunt huren worden aangeboden door Opslagman. Zij zorgen ervoor dat u ruimtes van kwaliteit kunt huren voor een lage prijs. Bovendien kunt u op elk gewenst moment de huur van uw box opzeggen als u niet langer gebruik hoeft te maken van de extra ruimte. 

Opslag020

Bij Opslag020 kunt u terecht als u op zoek bent naar een ruimte om uw goederen op te slaan waarbij u ook meteen gebruik kunt maken van een verhuisservice. Opslag020 is volledig gericht op Amsterdam en omgeving. Ga naar www.opslag020.nl.