Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Re-integratie tweede spoor bij Adxpert

Overweegt u als bedrijf een traject re-integratie tweede spoor (klik hier voor de website)? Bij Adxpert bent u aan het juiste adres als het gaat om een re-integratie tweede spoor. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het beste is voor uw bedrijf en voor uw werknemer als het gaat om een re-integratie via het tweede spoor. Door veel in gesprek te gaan met uw medewerker en met u als werkgever, komen wij erachter wat de beste oplossing is en hoe wij een win-win situatie kunnen creëren. Wij werken door middel van een pragmatische- en doelgerichte aanpak, hierdoor zorgen wij ervoor dat er een oplossingsgerichte benadering plaats zal vinden.

Re-integratie tweede spoor zo goed mogelijk laten verlopen

Omdat wij het belangrijk vinden om de re-integratie tweede spoor van uw werknemer zo goed mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een aantal technieken om dit doel sneller en makkelijker te bereiken. Zo gebruiken wij de innovatieve vacaturebank TrjcT, hier staan veel vacatures in en wellicht is de perfecte vacature voor uw werknemer wel te vinden in deze innovatieve vacaturebank. Daarnaast zorgen wij ook voor een multidisciplinaire ondersteuning van een arbeidsdeskundige, psycholoog en coach tijdens het hele re-integratie tweede spoor traject dat u volgt bij Adxpert. Wij zorgen dat er een korte en heldere communicatie zal plaatsvinden tijdens het hele traject tussen de werkgever en de coach. Daarbij komt ook nog eens dat wij zorgen voor een maandelijkse rapportage, zodat u precies op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Meestal beginnen wij het re-integratie tweede spoor traject naar aanleiding van een arbeidsdeskundig onderzoek. De arbeidsdeskundige die dit onderzoek heeft uitgevoerd, brengt meestal een advies uit als gevolg van het arbeidsdeskundige onderzoek. Door dit advies weet u meestal al wel een beetje waar u en uw werknemer aan toe zijn. Door het tweede spoor in gang te zetten, gaan wij ook echt aan de slag met de re-integratie van uw werknemer.

Graag tot ziens bij Adxpert!

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden voor een re-integratie tweede spoor bij Adxpert? Neem dan snel een kijkje op onze website om hierachter te komen. Bij vragen helpen wij u graag en mag u ons altijd een bericht sturen. Graag tot ziens bij Adxpert!