Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Refurbished iPhone XR

De iPhone XR is een optie die goedkoper is dan de iPhone XS en XS Max. De refurbished is nog een stukje goedkoper dan een nieuwe iPhone XR. Dit zorgt ervoor dat je een telefoon in handen hebt van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Deze iPhone XR heeft Face ID zodat je het toestel eenvoudig kunt ontgrendelen. De Iphone XR is ook beschikbaar in fellere kleuren. De refurbished iPhone XR is van binnen hetzelfde als de iPhone XR, alleen de rand is wat kleiner en het toestel beschikt over een dubbele camera.

Uitvoerige controle

Voordat de refurbished iPhone XR op de markt wordt gebracht, wordt deze eerst tot in alle details gecheckt. De telefoons worden grondig schoongemaakt, uitvoerig gecheckt en voorzien van de nieuwste software. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan staan de specialisten van Apple voor je klaar. Er wordt alles aan gedaan zodat de refurbished iPhone XR zo goed als nieuw te bestellen is. Zo ben je dus altijd verzekerd van goede kwaliteit en krijg je waar voor je geld. Er is dus een groot verschil tussen een refurbished iPhone XR en een tweedehands iPhone XR. Bij een tweedehands iPhone is de iPhone niet gecontroleerd en weet je dus niet zeker of deze helemaal in orde is. Dit weet je echter wel bij een refurbished iPhone XR. Deze is namelijk met 100% zekerheid gecontroleerd en dan weet je dus precies waar je aan toe bent. Daarnaast krijg je op een refurbished Iphone XR garantie, wat niet het geval is bij een tweedehands iPhone XR.

De perfecte oplossing

Vind je een nieuwe iPhone XR te duur en durf je het niet aan om een tweedehands iPhone XR te kopen? De refurbished iPhone XR is dan dé oplossing. De refurbished iPhone XR is vele malen goedkoper dan een nieuwe iPhone XR en je bent verzekerd van hoge kwaliteit. In feite geef je een reeds gebruikte iPhone een nieuw leven. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook nog eens beter voor het milieu. Op deze manier gaan vele apparaten niet zomaar verloren en worden ze langer gebruikt. Dit zorgt voor duurzaamheid en een verbetering van het milieu op korte en lange termijn. Vele voordelen komen er dus kijken bij de aanschaf van een refurbished iPhone XR.

Hulp bij de installatie

De specialisten staan via de e-mail en telefonisch altijd voor je klaar en willen je graag helpen als je ergens niet uitkomt. De verzending van je refurbished iPhone XR is gratis en wordt verzekerd. Zo weet je zeker dat alles goed zal verlopen. Maak vandaag nog de bewuste keuze voor een refurbished iPhone XR. Deze telefoon kan je alles bieden wat een nieuwe iPhone jou ook kan bieden en is stukken goedkoper. Je hebt voor een lange tijd garantie en je weet zeker dat je geen miskoop hebt gedaan door de uitvoerige controle van de specialisten. Tot slot draag je bij aan het milieu en zet je je in voor duurzaamheid. De telefoons gaan namelijk langer mee, dan wanneer ze na een aantal jaar na aankoop worden weggegooid. Zonde van het geld en van de natuur.