Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Regenwaterpompen laten installeren

In het geval u een of meerdere regenwaterpompen wilt laten installeren kunt u een afspraak maken met een van onze professionals. Een regenwaterpomp is een goede lange termijn oplossing voor het verminderen van het verbruik van drinkwater. Door iets anders te gebruiken zoals regenwater kan men daarop aanzienlijk besparen en tevens het milieu beschermen. Dat is handig voor als men een duurzame woning wil hebben.

En verder kan men kiezen uit tal van oplossingen waarbij allerlei soorten pompen en systemen gebruikt kunnen worden. Daarmee kan men bijvoorbeeld ook de riolering ontlasten tijdens zware regenval door een deel van de druk op zich te nemen middels een opslagplaats voor hemelwater in combinatie met regenwaterpompen.

Regenwaterpomp installatie neerzetten

Als men een regenwaterpomp installatie wil neerzetten heeft men de juiste middelen nodig. Zo kan men een zelfaanzuigende pomp nemen. Deze trekt de opgeslagen watervoorraad naar zich toe om het te kunnen verdelen naar diverse punten waar men het uit de kraan kan aftappen. Een ander voorbeeld is de dompelpomp of de klokpomp. Deze kunnen vanaf de bodem van een opslagvat regenwater oppompen. Dat betekent dat deze altijd het hemelwater kunnen verplaatsen. Ze zijn elektrisch van aard en geheel waterdicht gemaakt. Mochten ze stuk gaan om een of andere reden kan men ze het beste laten repareren door een professional in plaats van dat men het zelf doet. Dat is om gevaar te vermijden. Verder zijn ze uitstekend om licht vervuild water dat afkomstig is uit dakgoten, drainage, de grond of de vijver te verplaatsen. Regenwaterpompen van deze soort worden gekoeld met het regenwater zelf dat ze vervoeren.

Volledige oplossingen voor een woning

Wil men een regenwaterpomp in een woning? Neem dan een van onze complete oplossingen en schaf onze andere producten ook aan. Dat zijn regenwatertanks om het op te slaan en nog tal van andere zaken waarmee men het ideale systeem bouwt om een zuinige woning te krijgen. Neem daarvoor onze regenwaterpompen voor uw huis.