Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

autorijschool Utrecht, de rijschool met kwaliteit

Bij rijschool Utrecht hebben wij diverse opleidingen die we aanbieden. Denk hierbij natuurlijk aan het autorijbewijs, wat veel mensen vanzelfsprekend als eerste zullen halen, maar dat is niet het enige wat je bij rijschool Utrecht  kan halen. Wij bieden rijbewijzen aan voor de motor, vrachtwagen en aanhanger. Ook als jij ze allemaal wilt halen is dat mogelijk, het kost alleen wat tijd.

Als jij je rijbewijs wilt halen, moet je bij jezelf een aantal dingen nagaan. Hoeveel geld heb jij te besteden aan het halen van je rijbewijs? Hoeveel tijd heb jij per week te besteden aan het halen van je rijbewijs? Wat voor rijbewijs wil je halen? Er zijn namelijk nog veel meer rijbewijzen te halen naast het autorijbewijs. Ga deze vragen goed na bij jezelf en besluit aan de hand van de antwoorden op die vragen welk rijbewijs je gaat halen en op welke manier.

 

 

 

 

Spoedcursus rijschool Utrecht

 

Heb jij snel je rijbewijs nodig? Of heb je gewoon geen zin om maandenlang lessen te volgen? Ga dan voor de 10-daagse spoedcursus rijschool Utrecht! Binnen 10 dagen heb jij genoeg rijlessen Utrecht gevolgd om je rij examen succesvol af te kunnen leggen. Hou er wel rekening mee dat je soms 4 of 5 uur op een dag in de auto zult zitten, dit moet je maar net liggen. Plan snel jou gratis proef les in via rijschool Troy Utrecht of bel ons op 030:8080317

 

Het is natuurlijk ook belangrijk om eerst je rijschool goed te leren kennen, om te kijken of je lekker in je vel zit bij de instructeur. Daarom hebben wij een proefles systeem. Als je besluit door te lessen bij ons, dan valt de proefles onder het gekozen pakket wat je later samenstelt, dus helemaal gratis!

 

Eerste rijlessen Utrecht

Je eerste rijlessen Utrecht kan erg nerveus zijn, want je gaat je eerste rijervaring op doen. Uit onze ervaring blijkt dat het volgen van lessen van 90 min beter is dan lessen van 60 min in een week. Want je doet dan meer ervaring op en kunt deze zo beter onthouden. Het verrichten handelingen wordt voor je ook makkelijker. Voor sommige is een uur les soms te veel, omdat er veel inspanning vraagt tijdens het leren en rijden te gelijk. Hiervoor kan je beste met je instructeur overleggen wat voor jou verstandiger is.

 

Rijangst en faalangt rijlessen

Heb je last hebt van rijangst ofwel faalangst? dan is het goed om bij een rijschool met instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen.

 

Je kunt opzoek gaan naar een rijschool welke je kan helpen met je rijangst. Zoek jou instructeur met geduld en die feedback kan geven op en op goede manier kan overbrengen, zodat je het als iets leerzaams ziet en niet alleen van kritiek, waardoor je heel onzeker van kan worden. Je kunt beste duidelijk aangeven wanneer je last hebt van het rijden en wat je moeilijk vind en wanneer in dip komt te zitten. Hiervoor kan de instructeur  rekening met jou houden en extra tijd besteden aan bepaalde verrichtingen die je lastig vindt.