Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Sales channel | Printer

Advies voor zakelijk printen 

Sales Channel is het bedrijf dat u kan helpen met het kiezen van de juiste printer. Voor het kopen van een printer tot het leasen en of huren. Sales channel helpt u. Bekijk ook wat het bedrijf kan betekenen voor de reparatie van uw computer, laptop of tablet. 

 

Printer via Sales channel 

Een kantoorprinter kan een flinke investering zijn voor uw bedrijf. Bij Sales Channel begrijpen wij dat uw wensen en voorkeuren uniek zijn. Doormiddel van een persoonlijk gesprek worden uw wensen doorgenomen. Hierna zal Sales Channel verschillende  offertes vergelijken en geeft het bedrijf u de beste optie. Zo ontvangt u altijd de beste prijs voor de printer die bij u past. 

 

Printer kopen 

Het kopen van een printer is een hoge eenmalige investering. Uiteindelijk bent u wel voordeliger uit met het kopen van een printer, U heeft geen maandelijkse kosten meer.  Bij Sales Channel bent u aan het goede adres voor het kopen van een printer. Het bedrijf heeft veel leveranciers die u de beste printer kunnen bieden. 

 

Printer leasen of huren 

Naast een printer kopen kan je ook een printer leasen of huren bij Sales channel. Hierdoor hoeft u niet een eenmalige hoge investering te doen maar betaalt u  per maand een bedrag. Bij het leasen heeft u twee opties. Financial lease en operational lease. Bij operational lease wordt u het meest ontzorgt. De leverancier voorziet u in al het onderhoud en verhelpt problemen aan de printer. U kunt dus ook een printer huren. Dit wordt vaak gedaan wanneer u een printer voor korte tijd nodig heeft. 

 

Een printer heeft u dus snel via Sales Channel. Voor het kopen van een printer  tot het leasen en huren. U kunt bij Sales channel terecht. Neen contact op om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.