Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Statement kettingen

Statement kettingen zijn weer helemaal terug van weggeweest! Er zijn zoveel kettingen om uit te kiezen met diverse kleurstellingen, verschillende materialen en talloze kleine details die statement kettingen zo bijzonder maken. Welk statement ga jij maken?

 

Waarom zijn statement kettingen zo bijzonder?

Lange tijd geleden zag je overal statement kettingen. Dit type ketting is niet in één stijl te vangen, het zijn vaak extravagante kettingen die behoorlijk in het oog springen. Op een gegeven moment werden kettingen steeds eenvoudiger, en werden statement kettingen ondergesneeuwd door andere modellen. Nu zie je meer kleur in sieraden en mode accessoires, en daarmee is er een nieuw tijdperk aangebroken voor statement kettingen. De selectie is zo groot en divers dat kiezen heel erg moeilijk wordt. Maar met deze lage prijzen hoef je niet te kiezen, koop gewoon alles wat je mooi vindt!

 

Maak jouw statement met een ketting

Met deze kettingen zul je zeker opvallen, je straalt echt een stukje van jouw persoonlijkheid uit met een statement ketting. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van parels en kralen in verschillende maten en kleuren. Je kunt kiezen voor duurdere echte parels, maar ook imitatie parels zien er schitterend uit, zeker als ze over verschillende lagen verspreid zijn.

 

Of kies voor uitbundige kleuren met kralen, langwerpige elementen en zelfs pluizige “ethnic” bolletjes. Een statement ketting met gevlochten band ziet er ook heel luxueus uit, en je kunt jouw garderobe een compleet nieuw leven inblazen met de juiste statement ketting. Maak van een “little black dress” een compleet nieuwe ervaring, en op een hippie of gypsy stijl jurk staan deze kettingen ook fantastisch. Voor welke combinatie je ook kiest, je zult zeker opvallen!

 

Met een statement ketting zal jouw persoonlijkheid stralen. Je voelt je direct bijzonder, en dat ziet iedereen! Kijk snel in de complete collectie statement kettingen en laat je verrassen!

https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/statement-ketting/