Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Tandarts De Hoek

 

Veel mensen zijn bang om naar een tandartspraktijk te gaan. Gelukkig begrijpt de tandarts in De Hoek, Floriande, dit en houdt hier rekening mee. De experts zijn het gewend om om te gaan met mensen met angsten en hebben geleerd om hiermee om te gaan. De praktijk Floriande heeft verscheidene angsttandartsen in dienst, die hier speciaal voor zijn opgeleid.

 

Orthodontie

Veel mensen vinden het erg eng om iets aan hun gebit te laten doen. Deze mensen zijn vaak al jarenlang niet naar de periodieke controle gegaan, waardoor ze juist grote problemen aan hun gebit hebben. Ook zijn ze vaak niet naar een orthodontist gegaan, waardoor hun gebit erg scheef staat. Doordat ze nooit als kind een orthodontie behandeling hebben gehad, hebben ze ook niet leren omgaan met een orthodontist op tandarts in De Hoek. Ze zijn het niet gewend om in een stoel te moeten liggen, terwijl andere mensen in hun mond bezig zijn.

 

Gerust stellen

Gelukkig heeft de tandarts bij De Hoek verscheidene angsttandartsen die hier goed mee om kunnen gaan. Ze stellen eerste de klant gerust, voordat ze iets gaan doen. Ook nemen ze uitgebreid te tijd om procedures uit te leggen. Hierdoor zullen de klanten zich snel op hun gemakt voelen en de procedures niet meer eng vinden. Ook de mondhygiënist van het bedrijf kan goed omgaan met bange mensen. De mondhygiënist maakt alleen gebitten schoon, maar toch is dit eng voor sommige mensen. De mondhygiënist van de tandarts bij De Hoek stelt daarom altijd mensen eerst gerust, voordat ze echt wat gaat doen. Hierdoor verloopt elke behandeling soepel.

 

Vertrouwen bij tandarts De Hoek

Ook bij cosmetische procedures, zoals tanden bleken, stralen de angsttandartsen altijd vertrouwen uit. Hierdoor kan iedereen zijn tanden bleken en een mooie lach krijgen. Laat dus gerust je tanden bleken of een orthodontie behandeling uitvoeren door de tandarts in De Hoek!