Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Uw eigen professionele website laten maken?

Wilt u een eigen website laten maken? Anno 2017 ontkomt u er als bedrijf bijna niet aan om een eigen website te hebben. De online vindbaarheid wordt steeds belangrijker en consumenten maken meer dan ooit gebruik van het internet. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf verder groeit, kunt u ervoor kiezen om een eigen website te laten maken. Een eigen website hoeft helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als u zich bedenkt wat het voor u kan opleveren.

Website laten maken door SiteToGo

Oké, ik snap dat ik een website nodig heb, maar waarom zou ik mijn website laten maken door SiteToGo? Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring in het maken van mooie en goed vindbare websites en dat voor een vaste prijs van €450,-. Onze prijs is zo laag omdat wij werken vanuit bestaande template ontwerpen. Echter gaan wij heel ver in het aanpassen van deze ontwerpen, zodat u niet een standaard website heeft, maar een mooie website die in uw huisstijl is. Binnen een week realiseren wij uw website en vanaf dat moment kunt u hem verder aanpassen naar uw smaak. U kunt de titels, teksten en kleuren aanpassen bijvoorbeeld. Mocht u er toch even niet uitkomen, dan heeft u altijd ons nog. Wij helpen uw graag met deskundig advies. Kortom, wilt u een website laten maken, kies dan voor SiteToGo.

Voordelen van een website laten maken

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de website als u de website laat bouwen. Wij maken de website naar uw smaak en zorgen ervoor dat die de website volledig draait en vindbaar is. Met onze 16 jaar ervaring hebben wij al meerdere websites gebouwd. Van websites voor advocaten tot websites voor personal trainers, van 123 rijden.nl tot livingcollection.nl. Wij hebben veel ervaring in meerdere branches. Naast het hebben van een goede website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google. U kunt de beste website ter wereld hebben, maar als u geen bezoekers heeft, levert het alsnog weinig op. Wij zorgen ervoor dat uw website goed vindbaar is door middel van bijvoorbeeld SEO-zoekwoorden.