Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Vallei Advocaten & Mediators, uw advocaat in Ede

Op zoek naar een advocaat in Ede, doordat u in aanraking bent gekomen met een juridisch probleem, bijvoorbeeld doordat u gaat scheiden. De advocaten van Vallei Advocaten & Mediators kunnen dan uitkomst bieden. Onze advocaten zijn op de hoogte van uw rechten als particulier en kan met zijn kennis en ervaring helpen een oplossing te vinden bij uw probleem. Onze medewerkers nemen het beroep als advocaat uiterst serieus. Wij behartigen uw belangen en houden ons aan de geheimhoudingsplicht. In het geval van een echtscheiding kan het werken om een gemeenschappelijke advocaat te hebben. Ook hier staan wij open voor. Eén ding is wel belangrijk om te realiseren. Dit is totaal anders dan een mediator. Ook hier worden alle juridisch stappen doorlopen alleen gaan jullie samen als ex-partners om de tafel zitten om tot een gemeenschappelijke oplossing te komen die het beste is voor u en uw kinderen.

De specialiteiten van onze advocaten uit Ede

Wat de advocaten uit Ede van Vallei Advocaten & Mediators zo’n goed keuze maakt, is het feit dat wij gespecialiseerd zijn op vele gebieden, namelijk ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en als kers op de taart ook nog mediation. Bij ons is namelijk niet altijd de eerste keuze naar de rechter gaan. Soms kan het genoeg zijn om met een derde tot een gemeenschappelijke oplossing te komen die vastgelegd wordt in een document. Hierbij is het handig dat één van onze juristen betrokken is, zodat alles binnen de wet blijft en er geen overtredingen gedaan worden en alles juridisch vastgelegd kan worden. Soms zijn er ook zaken die niet buiten de rechter om afgehandeld kunnen worden. Dan staan wij als één man achter u en handelen wij alleen vanuit uw belangen.

Voor ieder probleem is een oplossing!

Voor ieder probleem vinden wij een oplossing! U kunt altijd bij ons terecht voor adviezen, bijvoorbeeld in het opstellen van een eigen arbeidsvoorwaardenreglement. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen als er een advocaat nodig is voor de formele, juridische afhandelingen, maar er verder geen sprake is van een groot conflict. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.