Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Verlichtingsoplossingen voor uw bedrijfshal

Is uw bedrijfshal toe aan nieuwe verlichting? Heeft u dan al gedacht aan Schréder? Met hun ruime ervaring leveren zij verlichtingsoplossingen die aan al uw wensen voldoen en zelfs overtreffen. Met hun ledverlichting bespaart u op de kosten door het lagere energieverbruik en de langere levensduur van LED. Door de betere kwaliteit licht heeft ledverlichting nog meer voordelen zoals een veiligere omgeving.

De toegewijde oplossingen van Schréder transformeren magazijnen, distributiecentra en fabrieken in veilige, comfortabele, duurzame en slimme omgevingen die uitstekende werkomstandigheden bieden voor personeel en operationele voordelen voor managers.

De voordelen van Ledverlichting in uw bedrijfshal

De armaturen van Schréder bieden zijn gemaakt om de juiste lichtopbrengst te leveren met een beperkt aantal armaturen. Om de hoge prestaties te blijven leveren zijn ze gebouwd met corrosiebestendige materialen waardoor ze stof-, vocht- en waterdicht zijn.

Met het controlesysteem kunt het energieverbruik van de volledige faciliteit volgen en controleren. Door sensoren worden alleen ruimtes verlicht die actief gebruikt worden. Door dit alles kunt u tot wel 80% besparen op de energie- en bedrijfskosten.

In een bedrijfshal is er behoefte aan kwalitatieve verlichting om veilig te kunnen werken en nauwkeurig machines te kunnen bedienen. Hoe sneller en gemakkelijker het is om gevaar te zien, hoe gemakkelijker het is om dit te vermijden. Schréder’s LED-armaturen geven een natuurlijker licht dat vergelijkbaar is met natuurlijk daglicht.

Licht speelt een belangrijke rol in het welzijn van werknemers. Door slechte verlichting kunnen allerlei klachten ontstaan die weer kunnen leiden tot aanzienlijke kosten in vorm van tijd, verwondingen, afwezigheid en verminderde productiviteit. De heldere, schitteringsvrije Ledverlichting kan werknemers meer alert maken en zorgen voor een verbetering van het concentratieniveau en minder fouten.

Een allesomvattende aanpak voor totaaloplossingen

Schréder heeft een allesomvattende aanpak ontwikkeld om totaaloplossingen te bieden. Zij bezoeken uw project om een gedetailleerde inventarisatie te maken. Na de audit bereiden ze een complete verlichtingsstudie voor. Met uw toestemming definiëren ze een plan en beheren ze het hele project, van installatie, inbedrijfstelling en testen tot validatie. Hun doel is het vergemakkelijken van een soepele installatie met minimale verstoring van het bedrijfsleven en u gemoedsrust te geven gedurende het hele project. Ga naar www.schrederindustrylighting.com/nl/ voor meer informatie over industrielicht.