Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Verzenddozen dicht tapen

 

Verzend u met regelmaat verzenddozen en heeft u moeite met het dicht tapen van de verzenddozen? Schaf een taperoller aan! Een taperoller voorkomt dat u uw handen bezeert tijdens het tapen en snijdt het tape op het juiste moment af. Bespaar uzelf die zere handen en tape uw verzenddoos dicht met een professionele taperoller.

Wat is een professionele taperoller?

Een professionele taperoller zorgt dat uw tape eenvoudig en snel uw verpakkingen kan sluiten. Door een draaiend mechanisme waar u de tape op bevestigd, brengt u het tape eenvoudig aan op uw verzenddozen zonder uw handen daarbij uw handen het tape aan te laten raken. Door een scherp mes – die op de professionele taperoller bevestigd is – kunt u de tape afknippen op elk gewenst moment en zo uw verzenddoos sluiten.

Kosten professionele taperoller

De kosten voor een professionele taperoller variëren tussen €5 en €15. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan de taperoller is gemaakt. Een metalen taperoller is van betere kwaliteit en is steviger. Deze variant kost gemiddeld €12. Daarnaast is de taperoller ook nog verkrijgbaar in kunststof. Deze variant kost vaak iets meer dan €5.

Welke tape?

Om de verzenddoos dicht te tapen kunt u elke verpakkingstape gebruiken tot 50 mm. Deze verpakkingstapes zijn te verkrijgen op VerpakkingVoordeel.nl. Deze webshop heeft zowel transparante als bruine verpakkingstape vanaf €0,80. Deze tape is gemaakt van PP – Acryl – Low Noise en zorgt dat uw verpakking strak en vast dicht geplakt wordt.

Beter beschermen

Als u zeker wilt zijn van sterke bescherming voor uw goederen, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van opvulmateriaal. Opvulmateriaal zorgt er voor dat uw goederen niet bewegen in uw verzenddoos en ze zo beschermt worden tegen schokken e.d.

 

Wanneer u kleine goederen wilt verzenden, kunnen verzendzakken een oplossing bieden. Door een plakstrip, is een verzendzak eenvoudig te sluiten. Op verpakkingvoordeel.nl vind u verschillende soorten verzendzakken.