Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

VT2000 is een totale VvE beheerder

 

VT2000 is het bedrijf dat uw secretarieel-, financieel-, en technische beheer volledig uit handen neemt. Daarnaast VT2000 u het beste advies geven en helpen bij het afsluiten van verzekeringen door de jarenlange ervaring. 

Is uw VvE gelegen in de regio groot Amsterdam, en bent u op zoek naar een VvE beheerder uit Almere? Dan zit u goed bij De Amsterdamse VvE Beheerder, een dochteronderneming van VT2000.

Beheer volledig uit handen

VT2000 neemt uw beheer volledig uit handen. Voor secretarieel-, financieel-, en technische beheer. De belangrijkste zaken zijn hierbij de ledenvergadering, financiële administratie en onderhoud van het pand.  hierbij kan VT2000 hulp bieden. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid  spelen een belangrijke rol voor het beheren van de VvE’s. Hierbij bent u bij VT2000 aan het juiste adres. Bovendien is het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per dag bereikbaar als u problemen heeft of er schade is. Zo worden problemen direct opgepakt en wordt u zo snel geholpen. Het beheer volledig uit handen geven aan VT2000 is een goede keuze.

Hulp bij verzekeringen

Als VvE dient u twee verzekeringen verplicht af te sluiten. Dit zijn de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zijn schadeafhandeling en de snelheid waarmee dit wordt gedaan erg belangrijk. VT2000 kan hulp bieden bij de schadeafhandeling door de benodigde kennis, certificaten en contracten.  De werkzaamheden van VT2000 bij de hulp bij verzekeringen zijn ook het aanvragen en vergelijken van offertes bij verschillend verzekeringsmaatschappijen. Zo regelt VT2000 de beste verzekering voor u.

Jarenlange ervaring

VT2000 heeft jarenlange ervaring voor het beheren van VvE’s. het bedrijf is opgericht in 1997 en heeft sindsdien tientallen gebouwen in beheer gehad. Hierdoor heeft VT2000 erg veel ervaring en kennis.

Het beheer volledig uit handen geven aan VT2000 is een goede keuze. Daarnaast kan het bedrijf u hulp bieden bij het afsluiten van verzekeringen door de jarenlange ervaring. Neem contact op met VT2000 om te zien wat de mogelijkheden zijn.