Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Waarom bedrijven kiezen voor een smartboard?

Veel bedrijven zijn tegenwoordig voorzien van een smartboard vanwege de kracht van deze borden bij het geven van presentaties. Waar we vroeger vooral zagen dat beamers veel werden gebruikt voor het geven van presentaties is het nu vooral de smartboard geworden. Een smartboard van JFAD is bij uitstek geschikt om interactief een presentatie te kunnen geven en de technieken zijn nu van dusdanige aard dat de hardware in combinatie met de software veel mogelijkheden geeft aan de gebruikers van het smartboard. We zien dat vooral de professionaliteit van de software het mogelijk maakt dat veel standaard toepassingen kunnen worden toegepast. Denk hierbij aan management rapportages of bijvoorbeeld flow chart technieken die op een handige manier financiële informatie presenteert.

Wat is handig aan een touchscreen

Omdat de interactie vaak belangrijk is bij een presentatie is het smartboard uitgerust met de mogelijheid om met vingerherkenning of pen herkenning interactief te werken op het board. Op deze manier wordt de deelnemer van de presentatie of zelf deelnemer van de presentatie en kan ook met meer betrokken worden gemaakt tijdens de presentaties. Omdat steeds meer software programma’s deze techniek van een touchscreen ondersteunen zijn de toepassingen divers. Ook op scholen wordt deze techniek vaak toegepast omdat op deze manier educatieve processen kunnen worden ondersteund waar vroeger een schoolbord voor nodig was.

Wat heb je nodig

Om met een smartboard te gaan werken is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de opstelling die gewenst is. Zo kunt u gebruik maken van bestaande beamer en of pc aansluiting en is het een kwestie van het op een goede manier plaatsen van het smartboard. Wanneer je een smartboard binnen je bedrijf wilt plaatsen is het belangrijk dit op een professionele manier te laten uitvoeren. De juiste verlichting en opstelling zijn hier essentieel. Bij JFAD weten ze als geen ander hoe een smartboard succesvol kan worden ingezet. Zowel aanschaf als verhuur is hierbij mogelijk. Bekijk gerust even de website voor meer informatie.