Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Waarom zou ik een touringcar moeten huren?

Waarom u een touringcar zou moeten huren? Echt waar? Is dat een vraag die u bezig houdt?
Houdt u van luxe? Houdt u van scherpe prijzen? Houdt u van gezelligheid? Houdt u van gemak? Nou, daarom dus! Een touringcar huren voor welk uitstapje dan ook dat u met een grote(re) groep mensen wilt doen, levert u direct al diverse voordelen op! Huur vandaag nog een touringcar bij Noot (klik hier voor touringcar huren).

Een touringcar huren is betaalbare luxe

Het huren van een touringcar is een uitkomst. Daarbij hoeft u zelf niet te rijden, maar u laat uzelf en uw groep mensen natuurlijk rijden. Zelf een touringcar besturen is bij de Nederlandse wet verboden. In eerste instantie denkt u wellicht dat het huren van touringcar een prijzige kwestie is. Maar niets is minder waar. Het is een goedkope manier van reizen. Met de touringcars van Noot reist u al snel luxer over de Nederlandse wegen dan met uw eigen auto. Zo kunt u kiezen uit diverse touringcars met alle denkbare luxe aan boord zoals een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning en voetsteunen, zijdelings verstelbare stoelen (voor een bredere stoel), individueel instelbare verlichting. Noem het allemaal maar op. Pure luxe. Daar kan het eigen vervoer echt niet tegenop. Of wel?
Wanneer er grote afstanden afgelegd moeten worden, rijdt de touringcar uiteraard ook ’s nachts door. Natuurlijk zullen er dan twee chauffeurs aanwezig in de touringcar aanwezig zijn om elkaar af te lossen. Want uw veiligheid staat natuurlijk bij elke reis met Noot voorop.

Bij Noot een touringcar huren is een belevenis

U kunt bij Noot terecht voor het huren van een touringcar maar Noot is ook nog eens een touringcarbedrijf dat gespecialiseerd is in bijzondere groepsreizen. Zij luisteren graag naar uw specifieke wensen. Door samen te werken met een uitgebreid netwerk hebben zij in de loop der jaren heel bijzondere contacten opgedaan. Hierdoor kan Noot van zomaar een dagje uit een heel bijzondere belevenis maken. Het aanbieden van een geheel op maat gemaakte offerte is dan ook absoluut geen probleem voor hen. Naast uitjes, specifiek op maat gemaakt, biedt Noot ook leuke dagtochten met een vast programma aan. Bijvoorbeeld een compleet verzorgde dagtocht naar een leuke stad binnen Nederland of naar een museum. Kijkt u gerust eens rond op de website van Noot en laat u inspireren.