Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Wat zou je doen als je miljonair werd?

Een vette bankrekening draait niemand zijn hand voor om, ongeacht wat je doet of wat je baan is. Geld maakt niet per se gelukkiger, maar het maakt het leven wel een stuk eenvoudiger. Toch is het niet eenvoudig om een dikke bankrekening succesvol te beheren, kijk maar naar al die winnaar van loterijen die een paar jaar later geen cent meer hadden. Hier alvast wat tips voor als je op een moment in je leven de magische grens van zes nullen overschrijdt.

Begin met goede investeringen. Geld kan smelten als sneeuw voor de zon, dus begin met een aantal goed doordachte investeringen waardoor je je vermogen vermeerdert. Zo kun je geld beleggen in obligaties of dividendaandelen. Deze keren een vaste rente of dividend uit, waardoor je inkomen regelmatig groter wordt. Beleggen leren is overigens niet moeilijk, maar je kunt natuurlijk ook gewoon advies vragen bij je bank.

Naast de investeringen is het natuurlijk ook tijd voor leuke dingen. Je hebt die miljoen niet voor niets op de bank staat dus je wilt het ook (voor een deel) uitgeven. Het kopen van je droomhuis is toch wel één van dingen waar je het eerst aan denkt wanneer je veel geld hebt. Dit moet je ook gewoon doen. Ten eerste is het zo dat je huis waarschijnlijk de plek is waar je de meeste tijd doorbrengt in je leven en daarnaast kan het ook een goede investering zijn. Een huis kan namelijk in waarde omhoog gaan en dan sla je twee vliegen in één klap.

Ook een mooie reis maken behoort opeens tot de mogelijkheden. Een mooie reis draag je de rest van je leven bij je. Bovendien is een ervaring belangrijker dan geld. En de beste manier om rijke ervaringen op te doen is door te reizen en de wereld te verkennen.

http://leerbeleggen.com