Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Zakelijk telefoonnummer | Voipzeker

Mogelijkheden van een zakelijk telefoonnummer 

  
Een zakelijk telefoonnummer kiezen is voor veel bedrijven een hele bijzondere stap. Het is echter van groot belang om goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden. Bij onvoldoende kennis over dit onderwerp, kan het gebeuren dat u een verkeerde keuze maakt. Het is niet zo dat het maken van een verkeerde keuze desastreus is, maar u kunt het beter in één keer goed doen. Het kiezen van een verkeerd telefoonnummer en dit later veranderen, kan veel kosten met zich mee brengen.  

Regionaal of nationaal telefoonnummer? 
Wat betreft een zakelijk telefoonnummer, kan een bedrijf een belangrijke keuze maken. Het is mogelijk voor een bedrijf om te kiezen voor een lokaal nummer, of voor een nationaal nummer. Een regionaal nummer, laat u logischerwijs een klant weten dat u vanuit een bepaalde regio belt. Dit kan gunstig zijn, omdat de klant dan weet dat u (zowel letterlijk als figuurlijk) dicht bij hem of haar kan staan.  
 

Een 088 nummer, of een 085 nummer? 
Bij een landelijk telefoonnummer is het onder andere mogelijk om voor een 088 nummer of een 085 nummer te kiezen.  Veel bedrijven denken dat tussen deze twee varianten geen verschil is, maar dit is niet waar. Het grote verschil tussen deze nummers zit in het aantal dat een klant gaat afnemen. Als een klant graag een 088 nummer wil kopen, moet een klant minimaal honderd van deze nummers aanschaffen. Voor een kleine onderneming is het beter om 085, omdat het mogelijk is om deze zakelijke telefoonnummers per stuk af te nemen.  
 
Het kiezen van een zakelijk telefoonnummer is dus al met al een flinke keuze. De afweging tussen een regionaal of nationaal nummer is al lastig genoeg, maar daarnaast komen nog veel meer keuzemogelijkheden kijken. Het is verstandig om een expert in te schakelen voor persoonlijk advies. Een bedrijf als VoIPZeker is in staat om advies te geven op allerlei fronten van zakelijke telefonie. Als u advies wilt over de mogelijkheden van een zakelijk telefonnnummer, kunt u contact opnemen met VoIPZeker. 
 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/