Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Zijn er nog iPhone hoesjes voor de iPhone 5s?

Ondanks de recente lancering van nieuwe iPhone-modellen 8 en 10 zijn er nog volop hoesjes voor de iPhone 5s verkrijgbaar. En in tegenstelling tot de iPhone 8 is een iPhone hoesje voor de iPhone 5s geen aanslag op uw portemonnee. Voor een lage prijs heeft u bescherming voor uw iPhone 5s waardoor deze langer meegaat. Kunt u niet beslissen? Misschien kunnen wij u helpen met onderstaande keuzemogelijkheden voor iPhone 5 hoesjes (klik hier voor iPhone 5 hoesje).

 

Leren hoesjes voor de iPhone 5s

 

Het assortiment leren hoesjes voor de iPhone 5s is zeer uitgebreid. Hierbij bieden de meeste hoesjes ook ruimte voor pasjes of briefgeld. Een aantal van deze leren iPhone hoesjes hebben daarnaast een handsfree functie.

 

Hardcase of softcase hoesjes voor de iPhone 5s

 

Bij de hardcase of softcase hoesjes voor de iPhone 5s kunt u kiezen uit een grote variatie aan materialen. Daarnaast is er een breed scala aan kleuren en prints.

Kijkt u ook eens bij de hoesjes van iPaky. Deze exclusieve hoesjes zijn nieuw in ons assortiment en hebben een keuze aan hoesjes voor de iPhone 5s.

 

Gaat u liever voor de wat meer bijzondere iPhone hoesjes? Wat dacht u dan van een cassettebandje als iPhone hoesje? Of, ideaal voor speciale gelegenheden, de glossy handtas. Deze cover van PU leder en TPU materiaal in handtasstijl heeft een gouden metalen ketting voor het dragen. Handig als u regelmatig flessen moet openen is de iPhone hoes met een RVS flesopener. Vanzelfsprekend is uw iPhone beschermt tijdens het openmaken van een fles.

 

Bumpers en screenprotectors voor de iPhone 5s

 

Natuurlijk zijn voor de iPhone 5s ook de bumpers verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. Er zijn zelfs luxe met diamanten ingelegde bumpers.

Zeker bij de bumpers is het aan te raden om een screenprotector te gebruiken. Bij iPhone hoesjes is een grote verscheidenheid aan screenprotectors inclusief glazen screenprotectors. Bijzonder handig is het om een De-dust Sticker te gebruiken voordat je de screenprotector plaatst.

 

Bestellen

 

Bij iPhone hoesjes is er nog een ruime keuze aan iPhone 5 en 5s hoesjes. Als u een bestelling voor 18:30 plaatst en betaald dan kunt u de volgende dag uw aankoop al verwachten. Hierbij zijn bestellingen in Nederland gratis.