Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Zo blij met Cees Vendrik, autorijschool Arnhem

Vorige week was het dan eindelijk D-Day voor mij én autorijschool in Arnhem Cees Vendrik. Ik moest weer eens afrijden voor mijn autorijbewijs. Ja, weer eens. Want ik was al twee keer eerder gezakt. Maar toen had ik nog geen rijlessen bij deze autorijschool in Arnhem genomen. Nee, dat was bij een collega. Ik zal geen namen noemen. Zo fair ben ik wel. Want ik weet natuurlijk niet exact waarom ik nu wél geslaagd ben en de twee eerdere keren niet. Al heb ik wel een donkerbruin vermoeden.

Het ging overigens ook bij de vorige rijschool tijdens de lessen altijd goed. Maar dan het examen. Mijn hemel, ik reed tot twee keer toe een hele slechte finale. Met als gevolg: gezakt. Natuurlijk! Moedeloos werd ik er van. Deze derde keer gierden de zenuwen weer door mijn keel. Mijn benen trilden er zelfs van. Maar ik heb het gehaald! En alle lof gaat naar Cees Vendrik. De autorijschool in Arnhem die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Autorijschool Arnhem geeft je zelfvertrouwen (terug)

Door tot twee keer toe te zijn gezakt, had mijn zelfvertrouwen vanzelfsprekend een behoorlijke deuk opgelopen. Maar ik moest en wilde persé mijn rijbewijs halen. Dus ik moest echt doorzetten en zeker niet opgeven. Daarom heb ik voor een andere autorijschool gekozen. En dat was een schot in de roos. Cees heeft me laten inzien dat er een aantal dingen gebrekkig waren aangeleerd bij de vorige autorijschool. Dat verwachtte ik natuurlijk niet. Maar ik was en ben wel blij dat Cees dit zo snel door had. Ik voelde me ook veel meer op mijn gemak bij Cees. Hij vertelde me ook dat ik gelukkig wel kon rijden, maar ik moest een aantal dingen echt wat meer aandacht geven. Zo reed ik bijvoorbeeld altijd veel te snel op een kruising af, of rotonde. Hij liet me inzien dat andere weggebruikers daarvan konden schrikken. Ja, ik kan wel zeggen dat Cees, van autorijschool Cees Vendrik uit Arnhem, me echt heeft gecoacht. En dat had ik nodig ook. Voor mijn zelfvertrouwen. Hij heeft me bewustwording bijgebracht en nog veel geleerd. Ondanks dat ik al zoals hij zei, heus wel kon autorijden. Het was elke vrijdagochtend een plezier om in de auto te mogen stappen. Mijn zelfvertrouwen kreeg ik weer terug. Waardoor ik mijn examen ook veel relaxter en volwassener heb afgelegd.

Autorijschool in Arnhem Cees Vendrik hartelijk dank

Ook al ben ik niet de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs, ik ben wel de eerste keer geslaagd bij de autorijschool in Arnhem van Cees Vendrik. Waarvoor mijn hartelijke dank. Zoek je een autorijschool in Arnhem? Maak dan zeker eens een kennismakingsgesprek met Cees. Ik kan hem iedereen echt aanraden!