Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Geld besparen met LED TL verlichting

Het besparen van geld kun je op verschillende manieren doen. Voor bedrijven is het een goed idee om dit te doen door middel van het besparen van elektriciteit. Door gebruik van LED verlichting, kun je enorm veel energie besparen. Bedrijven maken al genoeg kosten, waardoor kostenbesparing door middel van LED TL verlichting ideaal is! Door een kleine aanpassing te maken in de verlichting, kun je als bedrijf zijnde erg gemakkelijk euro’s besparen.

Oude LED TL lampen zijn gemakkelijk te vervangen door nieuwe varianten. Dit is ideaal, want daardoor hoef je geen nieuwe armaturen aan te schaffen. Het is natuurlijk wel zo dat LED lampen prijzig zijn, maar na verloop van tijd wordt dit meer dan terug verdient. LED verlichting biedt zo veel voordelen, dat dit gemakkelijk is af te wegen tegen de prijs.

{externalimage}}

Voordelen van LED TL lampen

LED lampen erg veel voordelen boven gloeilampen en halogeen lampen. Wanneer je gebruik maakt van LED lampen heb je 7x minder stroomverbruik. Daarnaast worden LED lampen ook niet zo warm. Je kunt deze lampen dus gewoon met de hand vastpakken, zonder dat je direct je hand verbrand. Ook kun je zelf de lichtkleur van LED lampen bepalen, hier zit namelijk ook verschil in. Je kunt hierbij kiezen uit warm licht en koud licht. Hierbij is het warme licht meer oranje van kleur, en het koude licht neigt naar blauw. Deze LED TL lampen hebben daarnaast ook als voordelen dat de lamp niet gevoelig is voor trillingen en ze branden direct volop wanneer de schakelaar wordt overgehaald. Het is niet zo dat de lamp eerst nog even moet opstarten, nee je hebt direct maximaal licht! Kortom: voordelen genoeg om nu direct over te stappen naar LED TL verlichting! Het scheelt enorm in de kosten en daarbij profiteer je ook direct van alle andere voordelen die LED TL lampen bieden.

http://zone-atex.nl/led-tl-lampen/