Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

System engineer

System engineer

Het uitpluizen van complexe uitdagingen op het gebied van infrastructuur, werkplekken en netwerken. dat is de onderstel van jouw dagelijkse werkzaamheden. met jouw kennis van netwerksystemen schalm je vanzelf tussen verschillende omgevingen, changes en problems en motiveer je jouw collega’s om de systemen en software op de juiste methode te gebruiken. heb jij de uitrusting kennis van ICT systemen en software en is jouw volgende stap een functie in een figuurlijk lijf met een complexe ICT omstreken? dan fabriceren we gaarne kennis met jou!

Wij opsporen voor onze detachement ICT in Bunnik een system engineer.

Functieomschrijving

Als system engineer werk je in teamverband aan een figuurlijk en complexe ICT omgeving of autonoom aan kleinere projecten daar binnen. Ongeacht het ontwerpen en optimaliseren heb je een belangrijke rol in het gebruik van de systemen. Je zorgt ervoor dat de systemen in gebruik worden genomen, beoordeelt wijzigingen en draagt bekende over. Collega’s opbeuren hoort daar vanzelfsprekend ook bij.

Een functie in een sociale groep met een down-to-earth cultuur, waar je dankzij de grootte van de sociale groep met uitdagende complexe projecten aan de slag kunt. Je krijgt de plaats om je kennen te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken. Je werkt veel tezamen met je directe collega’s uit het ICT-team, projectleiders, projectmedewerkers, maar ook met andere collega’s binnenshuis engie en externe partijen met wie we samenwerken.

Resultaatgebieden en kernactiviteiten je werkt zelfstandig aan het structureel ontrafelen van problems hierbinnen de gehele breedte van de ict omgeving. Je maken en documenteert technische deelontwerpen op poot van een bouwkunde ontwerp. Je zorgt zelf of bijeen met een projectmanager dat oplossingen werd geïmplementeerd, poneert documentatie op en traint gebruikers en beheerders. Je ontwikkelt werkinstructies voor de beheerorganisatie. Je begeleidt en ondersteunt collega system engineers. Je denkt mee over structurele verbetermogelijkheden hierbinnen de engie ict omgeving en doet daar concrete introduceren voor.

Wat neem je mee?

Hbo werk- en denkniveau, aanvullen met ICT-certificaten. Minimaal 3 jaar werkervaring als system engineer of in een vergelijkbare functie. Je werkt graag in teamverband, deelt kennisoverdracht met anderen en vindt het leuk om collega’s te helpen. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en het managen van verscheidene werkzaamheden. Je bent communicatief sterk waarmee je je ideeën en oplossingen kunt overbrengen. Je staat open voor nieuwe ideeën en past je makkelijk aan. Je lost problemen op en neemt beslissingen op onderstel van uitgebreide kennisoverdracht, die jij bij mekaar hebt gezocht.

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, ongebondenheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw visie telt. Je scheppen daarenboven basisbestanddeel uit van het wereldwijde engie bedrijf, één van de uiterst innovatieve bedrijven ter grond.

Naast voetlicht voor persoonlijke ( door ) groei bieden we een goed gage en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Van ons krijg je natuurlijk een laptop en telefoon. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o. A. Uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé extra goed in balans vasthouden.

Bedrijfsinformatie

Engie Holland is basisbestanddeel van de beursgenoteerde engie groep. Engie is actief in 70 landen, met mondiaal 150. 000 medewerkers. Als menigte is het onze afvaardiging om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie holland bestaat uit engie diensten en engie energie. Tezamen voorspellen we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van nietige tot grote klanten, van terneuzen tot delfzijl.

Bij engie diensten Nederland, het hoofdkwartier in Bunnik, zetten we ons dagelijks in voor de verscheidene engie-bedrijven en voor onze klanten en overige relaties. De directie en afdelingen zoals hr, ict, marketing en communicatie stippelen strepen uit en ondersteunen, faciliteren en aanprijzen de verscheidene engie-bedrijven in het land.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zoeken.html