Grotebomencheque
Image default
Banen en opleidingen

Uw vacatures voor finance sneller en beter ingevuld

Heeft u vacatures voor finance functies openstaan en lukt het u maar niet een goede kandidaat hiervoor te vinden? Dan kan het erg waardevol zijn een recruitment en selectiebureau in te schakelen dat is gespecialiseerd in het vinden van de juiste sollicitanten voor deze branche. Zij weten als geen ander wat de verschillende finance functies uit deze vacatures precies inhouden en welke kandidaten hier het beste bij passen. Hierbij wordt niet alleen gelet op welk bedrijf het beste past bij de sollicitant, maar ook welke sollicitant het beste past bij het bedrijf. Op die manier kunt u de beste match vinden die niet alleen voldoet aan de gewenste competenties, maar die ook qua persoonlijkheid goed bij uw bedrijf past.

Ontdek het gemak van een recruitment en selectiebureau

Naast het feit dat een recruitment en selectiebureau waarschijnlijk beter is in het vinden van de juiste kandidaat, scheelt het u ook zeeën van tijd. De hele voorselectie geeft u uit handen aan dit bureau, waardoor u zelf veel tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. Bij een bureau als Conessence wordt u daarnaast ook nog begeleidt tijdens het sollicitatieproces. Dit bureau is gespecialiseerd in de recruitment van juiste kandidaten voor boekhouding, finance en controlling vacatures. Bent u echter niet op zoek naar iemand voor een vaste functie, maar wilt u een interim management functie laten invullen? Ook dan kunt u rekenen op professionele hulp van dit bureau.

De voordelen van interim management via dit bureau

Er zijn verschillende redenen om een interim manager te zoeken. Bij ziekte van de huidige manager of het opstarten van een nieuw project is het verstandig een interim manager aan te nemen. Maar ook voor het binnenbrengen van onafhankelijke extra kennis worden interim management functies gecreëerd. Als u deze onmisbare functie laat invullen door Conessence kunt u rekenen op:

  • Ervaring en maturiteit
  • Flexibiliteit
  • Snelheid en onmiddellijke inzetbaarheid
  • Objectiviteit en onafhankelijkheid

Voor meer informatie over de mogelijkheden die dit bureau biedt, bekijkt u de website of neemt u telefonisch contact met ze op.