Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Zwembaden voor in je tuin

In de zomer heerlijk badderen in je eigen tuin? Kies dan voor een Intex Prism Frame zwembad. Een zwembad in je tuin is ideaal; gemakkelijk op te bouwen en vrij toegankelijk. Terwijl jij de was doet, kunnen de kinderen heerlijk spelen in het zwembad. Als de weersvoorspellingen goed zijn, dan kan je direct beginnen met het opzetten van het zwembad. 

 

Voordelen 

Er zitten een aantal voordelen aan een opblaas zwembad in je eigen tuin. Een opblaaszwembad is gemakkelijk op te zetten en afbreken. Daarnaast is een opblaaszwembad goedkoop in aankoop en onderhoud. Thuis voel je je vaak comfortabeler, waardoor je sneller in het zwembad stapt. Je hebt gedurende de hele dag toezicht op je kinderen; je hoeft je geen zorgen meer te maken. Jij kunt rustig doorgaan met het doen van de was of het lappen van de ramen. Daarnaast kan je ’s avonds na een lange werkdag even snel in het zwembad stappen. 

 

Verschillende vormen

De meeste zwembaden hebben een ronde vorm. Daarnaast zie je af en toe ook de rechthoekige en ovalen vormen. Het ronde zwembad is geschikt voor iedereen; door de ronde vorm maak je gemakkelijk oogcontact. De rechthoekige vorm benut het gebruikte oppervlakte optimaal. De smalle zijde van je zwembad bespaart ruimte en de lange zijde biedt veel plezier. De ovalen vorm zit tussen de rechthoek en het rondje in. In de ronde hoek wordt het gezamenlijke contact verhoogd, maar door de rechthoekige vorm kan je ook redelijk goed zwemmen. 

 

Prijsverschillen

Er zijn verschillende zwembaden beschikbaar voor in jouw tuin. De prijzen tussen de baden variëren enorm. Een inbouw zwembad is vanzelfsprekend een stuk duurder dan een opblaaszwembad voor in jouw tuin. Een stevig zwembad met frame is ook vrij prijzig, maar deze gaan ook langer mee. De prijzen zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte en de levensduur. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/