Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het voordeel van bedrijfslunch in Den Haag

Een volledig verzorgde bedrijfs lunch bestaande uit verse biologische producten is nog nooit zo makkelijk geweest. Door een abonnement af te sluiten bij de Buurtboer krijg je in de ochtend heerlijke producten geleverd in kratjes en koeltassen. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel dekken en afruimen. De Buurtboer houdt rekening met al je wensen. Vervolgens kan je genieten van een heerlijke en gezonde lunch met al je collega’s. Een bedrijfslunch regelen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Zelf je eigen lunch samenstellen

De middagpauze van elke werkplek verschilt. Vaak zien we in Nederland dat het personeel even naar buiten gaat om te wandelen, soms naar de supermarkt om eten te halen en soms gewoon om te genieten van de frisse lucht. Andere werknemers kiezen ervoor om hun broodtrommels open te halen en te beginnen met lunchen aan het bureau. Hier is niks mis mee. Een verse bedrijfslunch in Den Haag is vaak toch smakelijker en heeft vele andere voordelen.

De producten die geleverd worden door de Buurtboer zijn biologisch en ambachtelijk gemaakt in de regio. Denk hierbij aan vers brood, heerlijke spreads en soep. Het assortiment is vrij groot waardoor je erg kan variëren tussen lunches. De Buurtboer biedt de mogelijkheid om zelf een lunch samen te stellen. Daarnaast kan je alle voorkeuren en allergieën doorgeven bij de bestelling. 

Een lunch bij de Buurtboer is al beschikbaar vanaf 4.25 euro per lunch. Deze kosten zijn afhankelijk van de voorkeuren, grootte van de lunch en het aantal personen. Op de website van de Buurtboer kan je meer informatie vinden. Je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld een keer in de week op een vaste dag te lunchen, maar natuurlijk ook om de hele week lang te genieten van een verse lunch die bezorgd wordt bij je bedrijf. 

Een compleet verzorgde bedrijfslunch

Tussen 9 en 12 wordt je lunch bezorgd door middel van koeltassen en kratjes. Op deze manier is het mogelijk om verse producten te verkrijgen. Alle producten van de lunch van de Buurtboer worden vers in de ochtend bereid. Ook is het mogelijk om vers fruit te krijgen. De kratjes en koeltassen dienen bij de volgende bestelling weer ingeleverd te worden. Ga snel naar de website van de buurtboer en stel een lunch samen geschikt voor jouw en je personeel. Heb je een vraag over biologische bedrijfslunch? Bekijk de veelgestelde vragen van de Buurtboer.

https://www.debuurtboer.nl/