Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Opslagman

Voorlopig slaan wij onze spullen op bij Opslagman. Ik sta er nog steeds van versteld. Het is ongelofelijk hoeveel spullen je in huis moet halen wanneer je een kind verwacht. De lijst die ik voorgeschoteld kreeg leek oneindig lang. Veel spullen leken mij totaal overbodig en zelfs ontzettend overdreven. Maar ja, het gevoel neemt al snel de overhand bij een zwangere vrouw, wanneer een verkoopster met mooie praatjes duidelijk maakt dat een bepaald product bijdraagt aan de gemoedstoestand van een baby. In werkelijkheid leek daar vaak helemaal niks van te kloppen. Maar dat is achteraf natuurlijk makkelijk om te zeggen. Na enkele jaren zit je ineens opgescheept met een karrenvracht aan spullen die een fortuin hebben gekost. Dan moet je je ineens gaan afvragen wat je met al die spullen gaat doen. Ze nemen immers erg veel ruimte in beslag. Weggooien zou waanzin zijn. Daarom hebben we besloten om, net als vele andere Nederlanders, de spullen te koop aan te bieden op Marktplaats. In de tussentijd moesten de spullen dan maar even worden opgeslagen. Uit veiligheidsoverwegingen besloten we geen spullen vanuit huis te verkopen. Opslagman had voor ons een zeer geschikte oplossing. Opslagman zou ik omschrijven als goedkoop, flexibel en veilig.

Opslagman ideaal voor deze situatie

Opslagman is voor ons ideaal gebleken in deze situatie. Rekening houdend met de hoeveelheid spullen die wij wilden opslaan, hadden we behoefte aan een kleine unit. Op de locatie van Opslagman in Nieuwegein bleken ze precies te hebben waar wij naar op zoek waren. Een ruimte van 3 m3 was ideaal voor ons. Van tevoren was het voor ons moeilijk om aan te geven voor hoe lang we de unit wilden huren. Dat bleek geen enkel probleem bij Opslagman. Opzeggen kan gewoon dagelijks en brengt geen extra kosten met zich mee.

Veilig

Opslagman is niet alleen flexibel. De units zijn uitstekend beveiligd en goed geconditioneerd. Je kan echt met een gerust hart je spullen opslaan bij Opslagman. Daarbij kan je bij de unit terecht van 06:00 tot 23:00. Het berekenen van je prijs en het huren van een unit bij Opslagman gaat heel gemakkelijk online. Bezoek daarom voor meer informatie eerst de website.