Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende manieren van toegangscontrole voor uw bedrijf

De ingang van uw bedrijf is het visitekaartje voor (nieuwe) klanten en daarom is het belangrijk dat dit er netjes en professioneel uitziet. Het is belangrijk dat klanten een positieve indruk krijgen zodra ze uw bedrijf binnenstappen. Aan de andere kant begrijpen we ook dat u controle wilt houden op wie er het gebouw binnenkomt. Zijn dit alleen medewerkers of ook veel klanten? Of lopen er ook wel eens anderen naar binnen? Wanneer u hier het overzicht in wilt houden, is het aan te raden om toegangscontrole in te stellen. Er zijn verschillende manieren om dit waar te maken. Wanneer u op zoek bent naar een professional in toegangscontrole is het aan te raden om dormakaba in te schakelen. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een fusie van twee ervaren partijen. Ze bieden producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten.

SAP Access Control

Bij dormakaba staat veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal en dit ziet u terug in hun producten en services. Een van de manieren van toegangscontrole die zij aanbieden is SAP Access Control. Met dit systeem wordt het beheer van toegangscontrolebesturingen en toegangsterminals direct geïntegreerd in SAP. Daarnaast kunt u ook toegangsautorisaties in SAP toekennen. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en is zeer gemakkelijk te besturen. Op deze manier krijgt u een duidelijk overzicht van welke medewerkers toegang hebben tot welke ruimtes en voor welke dagen en tijdstippen dit geldt. Door middel van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen kunt u de toegangsrechten van uw medewerkers eenvoudig aanpassen. Dit zorgt ervoor dat u volledige controle heeft over wie er het gebouw in- en uitkomt, zodat u een veilige werkomgeving kunt creëren.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Bent u benieuwd wat dormakaba voor u kan betekenen op het gebied van toegangscontrole voor uw bedrijf? Neem dan contact met hen op en bespreek uw wensen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Daarnaast kunt u ook een formulier voor een infoverzoek aanvragen. Dan nemen ze vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ze denken graag met u mee en leggen de mogelijkheden aan u voor.

https://www.dormakaba.com/nl-nl