Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een horeca groothandel?

U bent op zoek naar een horeca groothandel, en die heeft u bij deze gevonden. Heuvel Horeca! Voor alle benodigdheden in de horeca, kunt u bij deze horeca groothandel terecht. Onze horeca groothandel heeft alles van hoge kwaliteit koekenpannen tot soepketels tot bain maries en nog veel meer! Op de website van onze horeca groothandel zijn al onze producten ingedeeld in categorieën: bar & restaurant, buffet & catering, keuken apparatuur, keuken artikelen, koelen & vriezen, kleding & hygiëne, koffieautomaat & thee én meubilair & textiel. Zoals u ziet, onze horeca groothandel heeft alles waar u maar aan kunt denken wat betreft de horeca.

Bezoek de showroom van onze horeca groothandel

Onze horeca groothandel begrijpt het wanneer u liever geen producten koopt totdat u ze een keer voor u heeft gezien, en heeft kunnen uittesten en voelen. Daarom kunt u gewoon bij onze horeca groothandel op bezoek komen bij de showroom! Hier is het mogelijk om de producten van onze horeca groothandel van dichtbij te bekijken en analyseren. De showroom is in Veenendaal, en onder het genot van een bakje koffie laten wij u graag alles zien! Maak vandaag nog een afspraak!

Deskundig advies en service van onze horeca groothandel

Bij onze horeca groothandel is het ook nog eens mogelijk om deskundig advies en service te krijgen. De klant is bij ons namelijk koning, en we helpen graag met onze expertise oplossingen vinden voor problemen in de keuken. Het advies van onze horeca groothandel kunt u gelijk krijgen door te bellen naar het nummer dat op onze website staat, of door een afspraak te maken!

Tot slot

Bij onze horeca groothandel kunt u tot slot ook heaters voor terrasverwarming krijgen, iets wat niet standaard in de voorraad van horeca groothandels zit. Zou u graag uitgebreid geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden bij terrasverwarming? Dan kunt u op bezoek komen bij onze showroom in Veenendaal, of op de website van onze horeca groothandel direct onze heaters en accessoires bekijken! We hebben voor iedere klant wat wils, dus twijfel niet te lang, en kom bij ons op bezoek!