Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Een scooter leasen of kopen?

Een scooter kopen kan overweldigend zijn, een scooter leasen is dan vast en zeker een goed alternatief. In feite kan het plezier om een nieuwe scooter te kopen al snel verminderen als het aankomt op hoe je die gaat betalen. Met cash geld, of toch liever leasen?

Scooter leasen biedt je meer financiële ruimte

Een scooter leasen of kopen is een beslissing die je alleen zelf kan maken en sterk afhangt van je persoonlijke financiële situatie en je gewenste levensstijl. Een scooter kopen lijkt voor velen in eerste instantie de meest eenvoudige manier om een scooter direct in je bezit te krijgen. Je betaalt contant en je kunt er zo mee wegrijden. Hij is dan direct van jou. Gelukkig is dat bij het leasen van een scooter via Polderscooter niet anders. Ook dan ben je direct eigenaar van je scooter. Alleen betaal je elke maand een klein (vast) deel af. Zo ben je niet direct een groot bedrag kwijt waarvoor je keihard hebt moeten werken én sparen, maar kun je toch genieten van de vrijheid die een scooter je te bieden heeft. Extra voordeel is dat er ook nog voldoende geld overblijft om leuke dingen mee te doen. Zoals een avondje stappen, op vakantie, uit eten enz. Dat is toch zeker echt gaaf of niet?

Erg in trek, de elektrische scooter

En wat te denken van een elektrische scooter? Een ontwikkeling die net als bij autobezitters ook erg in trek is bij (toekomstige) bezitters van een scooter. Het lijkt hét ideaal te zijn voor vervoer in de toekomst. Ook bij Polderscooter kun je zowel voor een elektrische scooter als voor een benzine scooter terecht.

Welke voordelen heeft een elektrische scooter?

Een elektrische scooter is direct klaar voor gebruik. Je hoeft niet nog eerst je scooter te starten, je rijdt er direct mee weg. Leuke bijkomstigheid, je hoeft natuurlijk niet nog eerst langs een tankstation. Want je zorgt natuurlijk ervoor dat je scooter altijd opgeladen is voor direct gebruik. Een elektrische scooter vraagt ook minder tijd qua onderhoud. Dit ligt aan het feit dat er minder bewegende onderdelen zijn. Natuurlijk betaal je veel minder aan kosten voor de elektriciteit dan voor benzine. Is je interesse gewekt? Ga dan gerust eens langs bij Polderscooter en verbaas je over hun zeer uitgebreide assortiment.