Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Persoonsbeveiliging inhuren voor evenementen

Bij Secret Security Service kunt u persoonsbeveiliging inhuren voor kleine- en grote evenementen. Ook voor diverse andere beveiligingsdiensten bent u bij ons aan het juiste adres gezien wij ook nog eens gespecialiseerd zijn in profiling, evenementen- en objectbeveiliging. Door ons grote netwerk hebben wij altijd de geschikte beveiliging voor u. Persoonsbeveiliging Secret Security Service.

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren wordt een steeds groter onderdeel van onze maatschappij. Helaas door veranderingen in de omgeving horen wij steeds vaker van zaken als afpersing of bedreiging. Wij begrijpen dat uw gevoel van veiligheid hierdoor onder druk komt te staan of dat u ook daadwerkelijk extra risico loopt. Wij willen graag uw gevoel van veiligheid weer vergroten met onze beveiligingsservice. U kunt kiezen voor een beveiliger voor evenementen. Dit komt vaak voor bij bekende artiesten of VIP’s maar iedereen is bij ons welkom om een aanvraag te doen. Onze beveiligers spreken diverse talen dus ook als u liever communiceert in een andere taal dan Nederlands is dat geen enkel probleem. Wij zoeken altijd een beveiliger die bij u en uw wensen past. U kunt namelijk ook aangeven of u graag wilt dat de beveiliger in uniform komt of juist in meer vrijetijdskleding als u juist wilt dat de beveiliger niet opvalt. Doordat u uw wensen kan aangeven, kunnen wij uw veiligheid zo goed mogelijk waarborgen. Mocht het zover komen, dan beschikken al onze beveiligers over de verdedigingstechnieken van krav-maga. 

Predictive profiling

Ook werken wij met de techniek genaamd Predictive profiling bij Secret Security Service. Deze techniek is ontwikkeld in Israël met het doel om criminelen of terroristische activiteiten op tijd te herkennen zodat dreigingen in een vroegtijdig stadium gestopt kunnen worden. U kunt ook predictive profiling combineren met onze object- of evenementenbeveiliging. 

Secret Security Service

Secret Security Service is gespecialiseerd in diverse beveiligingsdiensten. Eén van onze hoofdtaken is het beveiligen voor artiesten of VIP’s. In 2014 begon de oprichter Koba voor zichzelf en kreeg steeds grotere opdrachten waardoor Secret Security Service is uitgegroeid tot wat wij zijn vandaag de dag. Voor zowel grote als kleine kussen kunt u bij ons terecht. Stel uw vraag of vraag een offerte aan via de website.